Vil du være med til at løse nogle af de største problemstillinger, vi som samfund står over for lige nu? Så kom med, når Implement inviterer nysgerrige og ambitiøse studerende til en middag, hvor vi sammen udforsker de metoder og projekter, vi arbejder med for vores kunder.


Den 11. april 2024 åbner vi dørene for dygtige studerende. Aftenen vil være dedikeret til at fortælle om vores arbejde med samfundskritiske problemer igennem strategi, transformation og databaserede analyser – og hvordan man som studerende på en samfundsvidenskabelig uddannelse kan bidrage.


En aften om arbejdet med samfundskritiske problemstillinger


Er du drevet af en ambition om at løse nogle af samfundets største problemer og bidrage til en bedre offentlig sektor for os alle? Vil du arbejde med nogle af Danmarks største infrastrukturprojekter?


Så tilmeld dig dette event, og bliv klogere på, hvordan vi hos Implement arbejder med store transformationer i samfundet – på tværs af både offentlige og private kunder.


Til eventet får du mulighed for at høre mere om, hvordan vi udarbejder og designer løsninger. Derudover får du indsigt i livet som junior- og managementkonsulent hos Implement, hvordan vores rekrutteringsproces ser ud samt den værktøjskasse, vi benytter, når vi arbejder på projekter.


I løbet af aftenen dykker vi i fællesskab ned i nogle af vores tidligere projekter og inviterer dig til at tænke med på problemstillinger og løsningsdesigns. Vi slutter af med en uformel middag i hyggelige rammer på vores kontor.


Eventet er for ambitiøse samfundsinteresserede studerende, der er på sidste år af bacheloren eller på kandidaten fra alle studieretninger på danske universiteter.


Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Deltag i eventet

For at ansøge om at deltage i eventet skal du uploade dit CV og karakterudskrift via linket nedenfor.


Deadline for ansøgning er søndag den 7. april 2024 kl. 23:59.

Ansøg om at deltage

Har du spørgsmål?
0
4