Vil du øge din egen personlige produktivitet, eller er du bare nysgerrig på AI-teknologiens potentiale for dig og din organisation, så er dette kursus for dig.


AI kan hjælpe dig i dit arbejde med projekter og med at løse arbejdsopgaver hurtigere og mere effektivt. Men skal du have det fulde udbytte ud af dit AI-værktøj, så kræver det, at der tales til det på den rette måde. Processen med at designe og optimere de input, vi giver et generativt AI-værktøj, kaldes “prompt engineering”, og det er et felt i rivende udvikling. På dette kursus lærer du grundlæggende prompt engineering til brug på tværs af løsninger som fx ChatGPT, Microsoft Copilot eller virksomhedstilpassede løsninger.


Kurset giver en grundig forståelse af, hvordan AI-teknologier, herunder store sprogmodeller som ChatGPT og Microsoft Copilot, kan transformere din arbejdsdag. Du vil opdage, hvordan AI kan automatisere og optimere opgaveløsning, fx når du søger informationer, udarbejder dokumenter eller analyserer data. Gennem en blanding af teori og praktiske øvelser vil du lære at skræddersy AI-værktøjer til dine specifikke behov og projekter. Du vil lære, hvordan du bedst kommunikerer med dit AI-værktøj og stiller de rigtige spørgsmål, så du får relevante og værdifulde svar.


Du vil også få indsigt i, hvordan du kan integrere AI i din organisation, og hvordan du kan bruge AI til forskellige typer opgaver.


Deltagerprofil


Kurset er ideelt for enhver, der ønsker at udvikle sig med den nyeste teknologi og effektivisere deres arbejde med projekter. Deltagere bør have adgang til et generativt AI-værktøj før kurset.


Kursusmaterialer


Efter kurset vil du modtage materialer fra kurset og en hurtig overbliksguide til den gode prompt.

Det får du ud af at deltage på kurset

Kursets indhold

  • Generel introduktion til generative AI-værktøjer
  • Teknikker til korrekt og effektiv prompt engineering
  • Praktiske øvelser med casestudier
  • Anvendelse af AI i hverdagsopgaver


Dit udbytte

  • En generel introduktion til AI-teknologien og prompt engineering, der er bredt anvendelig på tværs af både ChatGPT, Microsoft Copilot og lignende værktøjer.
  • En væsentlig forventet personlig produktivitetsgevinst på op til 40% hurtigere arbejde og 15% højere kvalitet ifølge studier fra bl.a. MIT, Harvard University og Implement Consulting Group.
  • Kompetencer i at bruge kontekstualisering, eksempler, tone of voice og målgruppetilpasning for at forme AI-outputtet.


Tilmeld dig her

Træner

Adam har sin dagligdag i Implement, hvor han er seniorkonsulent inden for generativ AI.

Dét, der særligt optager ham, er snitfladerne mellem teknologi, innovation og offentlige og regulerede industrier, og han har designet kunstig intelligens for nogle af de største organisationer i verden. Adam har rådgivet kunder i alverdens brancher fra sundhedspleje og finansielle tjenesteydelser til det offentlige.

Praktisk vejledning