Velkommen til Implement Aarhus 

Get in touch

Read the page in English

En stærk, lokal jysk tilstedeværelse

Implement er et dansk konsulenthus baseret på skandinavisk kultur og værdier. Vi er 1.700+ konsulenter på tværs af seks lande. Tilbage i 2018 åbnede vi i det jyske, og siden da er vi bare vokset. I dag er vi det stærkeste konsulenthus i Jylland med en stor, tværfaglig gruppe konsulenter, som arbejder tæt sammen med vores kunder, primært fra Jylland, Fyn og det nordlige Tyskland, om komplekse forandringsprojekter.


I Aarhus har vi til huse i det tidligere Ceres-bryggeri – og måske har vi en ting for bryggerier i Implement. I hvert fald ligger vores københavnske moderkontor i Tuborgs gamle bryggeribygninger.


Fra vores Aarhus-kontor hjælper vi kunder inden for fremstilling og produktion, handel, retail, regioner og kommuner og grøn omstilling med at gennemføre komplekse transformationsprojekter.

Hvad vores kunder kan forvente

I Aarhus har vi en stærk, lokal tilstedeværelse med en flok passionerede konsulenter bosiddende i hele Jylland. Vi hjælper både offentlige og private kunder inden for fremstilling og produktion, handel, retail, regioner og kommuner og grøn omstilling.


Vi kommer med perspektiver og løsningsmuligheder, der bringer vores kunder videre og trækker på både den lokale viden på Aarhus-kontoret og på hele Implements globale erfaringer og kompetencer.


Og så har vi fokus på effekt. Altid. Spørgsmålet er: Hvilken forandring vil kunden opnå?

Vores tilgang


Vi hjælper virksomheder med at løse de udfordringer, de står over for. Det gør vi med en dyb, tværfunktionel faglighed og forståelse for organisationen og de mennesker, der er i den.


Vi udforsker, udfordrer og udvikler de rette løsninger sammen med vores kunder og hjælper med at få dem til at virke i hverdagen, så I kan bevare løsningen og den viden, den har givet, i organisationen efterfølgende.


Vi evaluerer, tilretter og holder fokus der, hvor værdien skabes. Vi tror nemlig på, at vi skaber de bedste resultater ved konstant dialog, og at fokus på motivation og momentum er essentielt ved løbende implementering.

Teamet

Vi er mere end 100 konsulenter, der med rod i det jyske har skabt et stærkt fællesskab omkring vores base i Aarhus.


Vi er en skøn blanding af unge og ældre, nyuddannede og erfarne og alt derimellem. Vi kan godt lide at dykke ned i vores forskellige fagligheder, som vi sammen bringer i spil, når vi skal skabe effektfulde forandringer, der gør vores kunder dygtigere og stærkere.


Vores forskellige fagligheder gør os i stand til at løse problemstillinger på tværs af alle funktionelle områder.

Vores kultur

Vi kommer hinanden ved. Og giver plads til forskelligheder. Til fagnørden, til den nybagte forælder, til den nyuddannede, til den erfarne. Fælles er, at vi alle brænder for det, vi laver. Med mere end 70 kolleger er der plads til at udfolde din nysgerrighed og faglighed – uanset om du er ekspert i bæredygtighed, forsyningskæder, digitalisering, transformationer, ERP-systemer, offentlig velfærd eller strategier.


Vores kultur er defineret af autonomi og frihed til at vælge. Hos os er der få regler, og du sætter selv rammerne for dit arbejdsliv. Du vælger din egen leder og bidrager til det, der motiverer dig. Mulighederne for at præge og aktivt tage del i det sociale liv på kontoret er mange. Vi finder vores egen balance mellem arbejde og fritid, mellem familie og PowerPoints.


Her siger vi hej til hinanden. Vi tager os selv med på kontoret. Vi går til møde i “Helmig”, “Malmros” og “Dickow”. Og vi siger god weekend til hinanden om fredagen.

Læs mere om Implements overordnede værdier her.

Som fremtidig kollega kan du forvente

Du kan forvente at blive taget imod med åbne arme på et kontor, der vækster og samtidig fastholder en hjemlig følelse. Her elsker vi at finde vores egne veje – og vi gør en dyd ud af at skabe de bedste rammer for en god opstart, løbende udvikling og socialt samvær.


Vi vil være det bedste sted for de bedste folk, og dét investerer vi tungt i. Hos os stopper du aldrig med at lære. Du får sparring fra et hav af dygtige kolleger, konstant træning inden for en bred vifte af områder og løbende feedback fra dit team. Og nævnte vi, at vi har lavet vores eget interne universitet – Implement University – som sikrer, at du altid er opdateret om den nyeste viden og værktøjer?


Vi er et kontor fyldt med passionerede, nysgerrige og nørdede kolleger, der gerne vil vide, hvem du er, hvad du brænder for, og hvordan de kan bidrage til din rejse. Og den rejse er spændende, vild og lærerig.


Og hey, fik vi nævnt, at du selv vælger din egen leder?


Så kast dig ud i det, tag imod det med åbne arme, og find din egen vej hos os, hvor du kan realisere dit fulde potentiale.


Vi ved godt, at det er store ord at leve op til – men vi synes, at du skulle komme ud til os og opleve det.

Ledige stillinger i
Aarhus 
0 4

See all jobs in Aarhus
Read more
Piccoline/piccolo til vores Aarhus-kontor
Read more
Management consultants in SAP – graduates 2024 and experienced consultants
Read more
Senior management consultants to improve value creation and finance functions
Read more
Unsolicited application, Aarhus

Find vej

... til vores kontor i Aarhus


Vores Aarhus-kontor har til huse i Ceresbyen 75 på 5. sal.


Kontoret ligger i krydset mellem Silkeborgvej, Viborgvej og Thorvaldsensgade, og det er nemt at komme til med både bus, tog, bil og til fods.


Hvis du kommer i bil, kan du parkere lige under vores kontor i det underjordiske parkeringshus Q-Park Ceres (det ligger på Ceres Allé 2), eller du kan parkere i gaderne omkring kontoret. Her er parkering begrænset til 2 timer med p-skive.

Find os på Google Maps

Teamet i Aarhus
98