Book

Virtuel Facilitering 

En praktisk guide til at facilitere effektive og engagerede virtuelle møder - af praktikere til praktikere.
Publisher
Djøf Forlag
Authors
Published

18 August 2021

Virtuel facilitering handler om at hjælpe mennesker med at performe bedre virtuelt. Og vi tror på, at alle kan lære at facilitere bedre møder, hvis de forstår dynamikken og har effektive værktøjer til rådighed.


En håndbog for projektpraktikere

Vi ønsker at hjælpe virksomheder i alle størrelser og på tværs af alle brancher med at højne kvaliteten af deres virtuelle sessioner. Vores formål er at hjælpe dig og dine teams med at bruge jeres tid mere effektivt og skabe endnu større effekt.

Derfor har vi skrevet en praktisk guide med de værktøjer, vi bruger til at sikre sessioner af høj kvalitet, og med idéer og inspiration til, hvordan du får mere ud af dine virtuelle møder, workshops og træning.

Med bogen vil vi hjælpe dig med at få den virtuelle verden til at give mening. Vi vil ikke bare tale om de tekniske aspekter af virtuel facilitering. Vi kommer med vores mangeårige erfaring inden for menneskelig adfærd for at hjælpe dig med at få det bedste ud af dine medarbejdere og de tekniske muligheder, vi har.

Bogen er en praktisk guide til at facilitere effektive og engagerende virtuelle sessioner – for praktikere af praktikere.Lidt baggrundsviden om bogen

Virtuel facilitering er ikke noget, man bare lige gør. Det er en moderne færdighed.


Mens mange virksomheder tager de nye virtuelle muligheder til sig, er der også mange, der mangler færdigheder, viden eller indsigt for at få mest muligt ud af dem. Og at facilitere engagerende og effektive virtuelle møder er ikke noget, man bare lige gør. Det er en moderne færdighed.

Det handler også om fremtidssikring af din organisation. I stedet for at forvente, at dine medarbejdere gør arbejdet, handler det om at være effektiv og samtidig udnytte dine medarbejderes kreativitet, engagement og motivation for at opnå succes i fremtiden. Fysisk og virtuelt.


Det menneskelige sind i det 21. århundrede udfordres i virtuelle rammer


Måske har du tænkt over, hvad de andre deltagere på dit virtuelle møde rent faktisk laver på den anden side af skærmen. En undersøgelse viser, at mere end 60% af folk har udført andet arbejde under virtuelle møder, mens hele 27% har indrømmet at falde i søvn.

Kilde: https://www.westuc.com/en-us/blog/conferencing-collaboration/top-10-things-people-do-while-conference-call