Event i Oslo

Stemmestyring

– flopp eller milliardbusiness?

Dato

2 November 2018

Google Assistant ble for kort tid siden lansert i Norge og hver tredje nordmann forventer at stemmestyring vil bli et sentralt verktøy i hverdagen vår i løpet av tre år. I USA regner man med at 40% av husholdningene vil ha en smarthøyttaler i løpet av 2018. Salget av smarthøyttalere i Norge har også eksplodert. Hvordan bør norske selskaper forholde seg til denne teknologien og hvordan kan vi gå frem for å utvikle kommersielle muligheter som gir reell effekt både på topp- og bunnlinje?

Unik møteplass for å diskutere kommersielle utfordringer og muligheter med stemmestyring

Denne morgenen har vi samlet noen av Norges mest digitalt modne selskaper som vil dele hvordan de jobber med teknologiadapsjon, hva de konkret gjør rundt stemmestyring og ikke minst; noen konkrete tips og råd om hvordan du kan tilnærme deg ny teknologi for å utnytte de kommersielle mulighetene som finnes. Bli med på et uformelt frokostmøte der vi møtes for å dele erfaringer og diskutere mulighetsrommet som ligger foran oss.

Program

9:00

Introduksjon - Ove Mathias Lind, Implement Consulting Group

9:15

Ingrid Dynna – Head of partner development, Google Norge

Ingrid har over 13 års fartstid i Google med er erfaring fra Irland, UK, USA og Norge. Hun har også ledet YouTube i Norge og nå vært ansvarlig for lanseringen av Google Assistent.

Ingrid vil dele sine synspunkter på hvordan digitale assistenter kommer til å endre hverdagen vår og hvilke nye muligheter denne teknologien gir norske selskaper.

9:45

Håkon Lofthus – Leder Telia Privat, Telia Norge

Håkon har gjennom de siste årene vært sentral i utviklingen av Telias digitale løsninger, noe som blant annet har medført at Telia har blitt utpekt som digitalt ledende i norsk Telekom-industri.

Håkon vil dele sine erfaringer knyttet til hvordan Telia adresserer nye teknologiske muligheter og vise konkrete eksempler på hvordan de skaffer seg erfaring med Google Assistant og stemmestyring

10:05

Pause

10:15

Julia Paulsen – Head of digital sales, DNB

Julia har mange års erfaring fra digitalt modne selskaper og har hatt sentrale roller i både Zalando og Telenor. Nå leder hun digitalt salg i DNB. DNB har vært blant de mest proaktive i arbeidet med Google Assistant og har allerede lansert nye kundetjenester rettet mot spesifikke målgrupper.

Julia vil dele deres erfaringer med stemmestyring og hva som kan være smart for andre å ta med seg inn i eget arbeid.

10:25

Arnt Holte – Generalsekretær Norges Blindeforbund

Arnt har lang erfaring fra en rekkes sentrale verv både internasjonalt og nasjonalt. Han har vært president i Verdensorganisasjonen for blinde og svaksynte, jobbet på oppdrag for WHO og FN, og nå er han leder av Norges blindeforbund. Arnt er genuint opptatt av hvordan teknologi kan bidra i arbeidet med samfunnsmessig likestilling for blinde og svaksynte. Han har blant annet vært sentral i blindeforbundets samarbeid med Kolonial.no.

Arnt vil dele sine perspektiver på stemmestyring og hvordan dette skaper spesielt stor verdi og glede for deres medlemmer.

10:45

Break-out sessions

Fasiliteres av Implement Consulting Group

Vi samles i mindre grupper og diskuterer hva vi kan ta med oss av læring fra formiddagens presentasjoner.

11:15

Q&A og oppsummering v/ Ove-Mathias Lind, Implement Consulting Group

Arrangementet er fullt

Takk for interessen i vårt frokostmøte! Arrangementet er dessverre fullt, men send en mail til hehj@implement.no for å sette deg på venteliste, så vil vi ta kontakt hvis det blir ledig plass.

Praktisk informasjon

Hvor

Implement Consulting Group,
Munkedamsveien 35,
Vika,
Oslo

Når
2 November 2018
9:00 AM - 11:30 AM
Ove Mathias Lind
Hege Furseth Hjertø
Pris

Gratis

Arrangementet er fullt

Takk for interessen i vårt frokostmøte! Arrangementet er dessverre fullt, men send en mail til hehj@implement.no for å sette deg på venteliste, så vil vi ta kontakt hvis det blir ledig plass.