Event

Velfærden er digital!

Men hvem skaber velfærden værdi for?

Dato

29. oktober

Lær, hvordan du skaber værdi for både borgere og budgetter med digital velfærd

Digitale løsninger har i stigende grad vundet indpas i den kommunale velfærd. Det kan være skærmbesøg i hjemmeplejen, chatbots i borgerservice, virtual reality på socialområdet, devices i børnehaverne og robotsoftware til automatisering af administrative rutineopgaver.

Offentlige myndigheder oplever et større pres for at levere digitale velfærdsydelser. Og den helt store udfordring, når vi digitaliserer velfærden, er at gentænke offentlig service, så vi både imødekommer borgernes behov og samtidig opnår de kvalitets- og effektiviseringsgevinster, som digitalisering kan skabe. Det offentlige skal nemlig ikke bare have mere digitalisering, men også bedre digitalisering.

Et webinar om, hvordan det offentlige kan arbejde strategisk med at digitalisere velfærden

Hvad vil I som offentlige instanser opnå med en højere grad af digitaliseret velfærd? Det er vigtigt, at I tænker over, hvem digitaliseringen gavner – om det er borgerne, budgetterne eller noget helt tredje.

På dette webinar stiller vi skarpt på, hvordan I som offentlige instanser kan arbejde strategisk med at digitalisere velfærden. Vi vil dykke ned i, hvordan I realiserer jeres idéer til reelle forandringer, og I får konkrete eksempler på, hvordan digital velfærd kan skabe værdi for både borgere og budgetter.

På webinaret vil I desuden kunne møde Rødovre Kommune og Københavns Kommune og høre mere om, hvordan de arbejder strategisk og innovativt med digital velfærd.

Meld dig til eventet

* = required field

Praktisk information

Hvor

Eventet finder sted online. 

Du vil modtage et link efter, at du har meldt dig til eventet.

Hvornår
29. oktober 2021
10:00 - 11:00
​Amelia Holmegaard Baker
Pris

Det er gratis at deltage i eventet.