Event i Aarhus

Skab stærk ledelse i det offentlige

– en inspirationsformiddag til dig, der både vil styrke driften og skabe ro i dine medarbejderes arbejdsdag

Dato

21 August 2019

Som offentlig leder står du i krydsfeltet mellem et stort ansvar og et politisk system, som kræver stærke navigationsevner. Den kultur, som du er leder for, er samtidig ofte præget af lange arbejdsdage, højt tempo, hasteopgaver og korte deadlines.

Hvordan kan du alligevel sikre høj kvalitet og produktivitet inden for de stramme rammer? Hvordan kan du sørge for, at dine medarbejdere ikke bliver for pressede og ender med at brænde sammen? Og hvilke redskaber kan du bruge til at styrke dig selv i opgaven som leder i det offentlige?

Det er nogle af de spørgsmål, som vi giver vores bud på den 21. august. Her får du inspiration til, hvordan du skaber ro i arbejdsdagen, sikrer klar planlægning og prioritering og samtidig sætter en tydelig retning for dine medarbejdere. Vi vil bl.a. diskutere redskaber som tavlestyring, driftsstyring og optimering af tværgående arbejdsgange.

3 keynote speakers deler deres erfaringer

I løbet af formiddagen ser vi på offentlig ledelse fra to vinkler: Den forskningsmæssige og den praksisnære. Her kan du møde tre oplægsholdere, der deler deres erfaringer om emnet:

  • Lotte Bøgh Andersen, professor på Aarhus Universitet og medlem af Ledelseskommissionen 
   Hvordan kan man som leder udvikle og omsætte sin ledelsesvision, så den giver retning og bliver konkret for medarbejderne? Lotte fortæller om Ledelseskommissionens anbefalinger til netop den udfordring.
  • Christian Lützen, direktør i Nævnenes Hus
   Christian har en ambition om at gøre Nævnenes Hus til Europas bedste klagesagsmyndighed. Han deler erfaringer fra det ambitiøse arbejde. Fx har huset reduceret tidsforbruget på afgørelser, samtidig med at de har øget kvaliteten. Værktøjerne er fælles driftsledelseskultur med tavlemøder og stærk prioriteringskraft.
  • Jakob Cold, vicedirektør i Lægemiddelstyrelsen
   Lægemiddelstyrelsen er stærkt på vej mod en placering i top fem blandt de 28 europæiske lægemiddelstyrelser. Jakob Cold beretter om drivkræfterne i denne transformation af en stærkt faglig styrelse med udpræget differentieret arbejdsdeling. Han kommer ind på vigtigheden af kontinuitet og sammenhæng for medarbejdernes motivation, successer og barrierer samt risikoen for over-stretching og afkobling.

Eventet er henvendt til dig, der er leder i en offentlig institution, fx et departement, en styrelse eller kommune, og som arbejder med at få knappe ressourcer og høje kvalitetskrav til at gå op med rimelige svartider og øget produktivitet, og som samtidig gerne vil sikre, at dine medarbejdere trives og har lyst til at blive.

Praktisk information

Hvor

Aros,
Aros Allé 2,
8000 Aarhus C

Hvornår

21. august 2019
kl. 08:30 - 12:00 

Vi serverer morgenmad fra kl. 08:00 og let frokost fra kl. 12:00.

Pris

Det er gratis at deltage i eventet. 

Adgangen til Aros er inkluderet, når du deltager i eventet,