Event

Skab mere værdi med forandrings­projekter

– Få en praktisk guide til større værdiskabelse på projekt- og porteføljeniveau

Dato

12. november 2020

Vil du gerne have mere ud af dine forandringsprojekter? Er du leder, projektleder eller porteføljeleder? Så kom og mød Ørsted, og hør mere om, hvad du skal gøre for at realisere det fulde gevinstpotentiale i dine forandringsprojekter.

På vores event får du:

  • En introduktion til, hvordan du skaber større værdi i dine projekter
  • Historien om Ørsteds succesfulde implementering af gevinstrealisering

En ny måde at se forandringsprojekter på

På eventet vil du blive præsenteret for en række centrale pointer fra bogen ”Adfærdsdrevet gevinstrealisering” og få indblik i en ny metode til forandring og værdiskabelse, der er inspireret af adfærdsdesign. Det er en ny tilgang til forandringsprojekter, hvor du lader gevinstrealisering definere projektet og dets retning og kobler det sammen med forandring af adfærd – den afgørende faktor for gevinstrealisering.

Gode råd fra Ørsted om implementering af gevinstrealisering

Til eventet vil Ørsteds direktør, Kenneth Roslind, fortælle om Ørsteds implementering af gevinstrealisering. Du vil høre om, hvordan det er lykkedes med at realisere mere værdi, og hvad Ørsted gjorde for at få både ledere og projektledere til at ændre deres måde at arbejde på.

Vind en bog

Til eventet vil du have mulighed for at vinde en signeret udgave af den helt nye bog ”Adfærdsdrevet gevinstrealisering”. Vi udlodder 10 bøger til eventet. Bogen giver en praktisk guide til større værdiskabelse på projekt- og porteføljeniveau.

Hvor

Eventet afholdes digitalt.

Når du tilmelder dig, modtager du et link til det online event.

Hvornår
12. november 2020
08:00 - 09:45