Online event

Skab forandring og værdi med adfærdsdesign

Dato

10. februar

Design din forandring, så den bliver let at gå til 

Et af principperne for adfærdsdesign er: Gør det let.

Når du gør noget lettere for nogen at gøre, er der langt større chance for, at det bliver gjort. Det gælder også, når du skal skabe en forandring. Der er således meget større chance for, at din forandring sker, hvis du gør det lettere for projektledere, førstelinjeledere og ambassadører at implementere ny adfærd i din organisation.

Forandring af adfærd er afgørende for værdiskabelsen

Mange forandringsprojekter realiserer aldrig deres fulde gevinstpotentiale, og vi ved, at manglende adfærdsændringer er den primære årsag – for adfærd og gevinstrealisering hænger tæt sammen.

Vi investerer dog langt fra det samme i at analysere og gennemføre en forandring, som vi gør i vores leverancer. Og resultatet er, at vi ofte gør det svært for vores kolleger, kunder eller medborgere at ændre adfærd.

Et morgenmøde om at bruge adfærdsdesign som basis for forandring

Sidder du som leder, og vil du gerne øge effekten af din udviklingsportefølje? Eller ønsker du som projektleder at skabe forandring og mere værdi med dine projekter? Så kom med til morgenmøde d. 10. februar!

På morgenmødet får du et helt konkret bud på, hvordan du kan gribe forandringer an. Du vil blive præsenteret for en tilgang til forandring, der passer direkte ind i din nuværende projektpraksis, med værktøjer baseret på adfærdsdesign og det bedste fra andre grene af forandringsledelse. Værktøjer, som du kan bruge til at skabe den forandring, der gør, at du realiserer det fulde gevinstpotentiale i dine projekter. 

Praktisk information

Hvor

Eventet afholdes digitalt.

Du modtager et link til onlineeventet, når du tilmelder dig. 

Hvornår
10. februar 2021
08:00 - 09:45
Mads Ingemann Herskind
Helena Bjørn Bograd