Event i Aarhus

Salgs­acceleration

– vejen til at indfri jeres vækstambitioner

Dato

24. januar 2020

Deltag i en spændende formiddag, hvor du vil blive inspireret af Hoyer Motors og Implement, når vi sammen udforsker, hvordan salgsacceleration kan give et signifikant og vedvarende løft af jeres toplinje.

Salgsacceleration – en lederskabsdrevet tilgang til at lykkes med din vækststrategi

De fleste virksomheder har et mål om at skabe vækst, men vi ved, at mindre end 30% leverer på deres vækstambition – men hvorfor?

En virksomhed, der skal lykkes med sin vækststrategi, bør både fokusere på, hvordan virksomheden sælger, men også på, hvordan den leder sine sælgere. Målet med dette er, at sælgerne fremstår som et samlet hold, og virksomheden fokuserer sin indsats på de områder, som den har størst mulighed for at vinde på længere sigt. Dette er især vigtigt i en tid, hvor virksomheder skal lede længere efter de tocifrede vækstrater.

Virksomheder kan opleve, at en række salgsstrategiske indsatser fejler, så de enten opnår ingen eller kun kortvarig effekt på salget.

Dette kan ofte skyldes en række faldgruber, der gentager sig, såsom:
  • Virksomheden fokuserer på nye produkter, nye interne værktøjer og kortsigtet salg frem for formidling af det værdipotentiale, som virksomheden kan skabe hos kunden.
  • Virksomheden anvender de samme værdibudskaber bredt i stedet for at differentiere dem til de enkelte målgrupper.
  • Salgsledere er ikke i stand til eller klædt på til at supportere deres sælgere gennem en forandringsrejse, og effekten af nye tiltag bliver derfor kortvarig.
  • Virksomheden forbigår perspektiverne fra salgsstyrken, og disse bliver dermed ikke anvendt af marketing.

Du kan ændre alle de ovenstående faldgruber ved at arbejde struktureret med salgsacceleration. Her skaber du en mere lederskabsdrevet tilgang, hvor salgscoaching og fokus på ændret adfærd er afgørende.

En dag med salgsacceleration på programmet

Dagen starter med, at du vil blive præsenteret for salgsacceleration og vores perspektiver på emnet. Herefter vil du kunne blive inspireret af Ketil Vesterlund, Chief Commercial Officer hos Hoyer Motors, der vil fortælle om, hvordan de er lykkedes med at vækste ordreindgangen med +40%. Du kan høre mere om Hoyer Motors’ inspirerende case, hvor de har transformeret deres forretning gennem udvælgelse af 50 nøglekunder og opnået salgsvækst ved hjælp af en struktureret salgsproces samt effektiv salgscoaching.

På programmet finder du desuden to “deep dive”-sessioner. Her får du mulighed for at spare med ligesindede i mindre grupper og gå fra hver session med konkrete værktøjer og indsigter om:

  • Salgscoaching: Salgschefernes evne til at foretage ordentlig salgscoaching er afgørende for en vellykket gennemførelse af nye salgskoncepter. Gode salgstrænere er i stand til at motivere salgsstyrken og give den mulighed for at flytte sig i en ny retning. I denne session kan du dykke ned i, hvad det kræver at blive en god salgscoach, og hvordan du kan forbedre kompetencerne hos eksisterende salgschefer betydeligt ved hjælp af nogle konkrete værktøjer.
  • ”Sales Operating Model”: En af de største udfordringer i salgsorganisationer er at skabe sammenhold og alignment på tværs af salgsstyrken. Hvordan skaber du et fællessprog omkring dine værdiskabende leverancer, hvor der samtidig er rum til individuel tilpasning hos den enkelte sælger. I denne session bliver du præsenteret for idéer og perspektiver til, hvordan du bedst balancerer dette og får salgsstyrken med ombord.

Program

08:30

Dørene åbner

Vi serverer let morgenmad, kaffe og te 

09:00

Introduktion og inspiration

Implement deler inspiration og perspektiver på, hvordan salgscoaching kan accelerere væksten på dine nøglekunder, samt hvordan man skaber en effektiv Sales Operating Model 

09:45

Kort pause og netværk 

10:00

Hoyer Motors’ case

– ved Ketil Vesterlund, CCO

10:45

”Deep dive”-sessioner

Sessionerne har fokus på nøgletemaer ved kommercielle accelerationer.

  • Session 1: Salgscoaching
  • Session 2: Sales Operating Model 
11:15

Afslutning 

11:30

Let frokost og netværk

Programmet slukker kl. 12:00

Practical information

Hvor

Turbinehallen
Kalkværksvej 12
8000 Aarhus C

Hvornår

Fredag den 24. januar 2020
Kl. 09.00-12.00

Dørene åbner fra kl. 08.30, hvor vi også serverer en let morgenmad

Camilla Reinhardt Lund
Tilmeld dig inden

D. 22. januar 2020
Kl. 14:00

Pris

Det er gratis at deltage i eventet