Event i København

Sådan skalerer du Half Double

Få indblik i erfaringerne med at implementere Half Double for den samlede organisation

Dato

8. januar 2020

Vil du gerne være mere agil og effektiv i dit arbejde med projekter? Så deltag på vores konference, og få indblik i erfaringerne med at implementere den agile projekttilgang Half Double den 8. januar, hvor vi også deler viden fra Implements nyeste survey om effektive projektorganisationer.

Dette event er en gentagelse af vores event den fra den 8. oktober 2019, hvor vi oplevede en overvældende deltagelse. Vi har derfor valgt at gentage eventet.

Implement har udviklet Half Double i tæt samarbejde med forskningsverdenen og Industriens Fond. Det gjorde vi, fordi vi så, at kun en tredjedel af alle projekter er succesfulde – uanset om de er komplekse eller ej. Vi udviklede Half Double for at kunne være med til at løse denne udfordring.

Bliv udfordret på din egen projektpraksis

Hvis du er chef eller medarbejder med ansvar for projekter eller arbejder med at udvikle din virksomheds eller organisations evne til at gennemføre projekter succesfuldt, så er du målgruppen for vores konference. Her vil du kunne høre mere om de erfaringer, som en række private virksomheder og offentlige organisationer har gjort sig, når de har ønsket at tage Half Double fra det enkelte projekt og ud og leve i den samlede organisation. Altså hvordan du succesfuldt skalerer Half Double i din virksomhed eller organisation.

Under hele konferencen vil vi sørge for, at du sammen med andre deltagere fra både det private og det offentlige får plads og tid til inspiration, at dele oplevelser og erfaringer og ikke mindst blive udfordret på egen projektpraksis.

Resultater fra Implements survey om effektive projektorganisationer

Vi har i Implement netop gennemført en omfattende undersøgelse af danske organisationers og virksomheders udviklingsevne og performance inden for projekt- og porteføljestyring. Undersøgelsen giver et klart billede af, hvad der er vigtigt for at lykkes med projekter.

Den 8. januar kan du få de nyeste indsigter i, hvordan du skaber en effektiv projektorganisation, når vi deler resultaterne fra undersøgelsen.

Der er foretaget en del forskning vedr. Half Double-metoden. Du kan læse mere om forskningen på Half Double Institute's hjemmeside (ekstern side). 

Program

08:45

Morgenmad

9:15

Indflyvning og velkommen

Ved Mikkel Lau

09:20

Keynote: Half Double-indflyvning

Ved Michael Ehlers

09:40

Half Double-survey

10:00

Pause og netværk

10:15

Bazar med caférunder

Her kan du dykke ned i temaer relateret til Half Double.

Mød bl.a. Allan Rocha og Kristina Helms fra ProActive A/S, som fortæller, hvordan Half Double kan blive implementeret som værktøj i din organisation. Du vil også kunne høre mere om uddannelsen, metodologien og kunne stille spørgsmål til surveyen.

11:30

Keynote: Half Double-skalering i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Ved Morten G. Salomonsen

11:55

Afrunding og tak for i dag

Ved Nikolaj Dyg Hansen

12:00-12:30

Frokost og netværk

Praktisk information

Hvor

Implement Consulting Group
Strandvejen 56
2900 Hellerup
Danmark

Hvornår
8. januar 2020
08:45 - 12:30
Thomas Michaelsen Brøchner
Praktisk

Adgang via Tuborg Havnevej på den anden side af Waterfront-centret.

Obs: Vær opmærksom på tæt morgentrafik.

Parkering: 2 timers gratis parkering ved Q-Park Waterfront, Tuborg Havnevej.

Pris

Det er gratis at deltage i eventet.

Kort om Project Half Double

Vi startede Project Half Double-initiativet i 2014 for at undersøge, hvordan vi kan øge projekters lave succesrate og forkorte udviklingstiden for nye ydelser. I samarbejde med en række større virksomheder og forskere fra Aarhus Universitet har vi skabt en agil projektledelsesmetodologi bestående af principper og metoder, som retter sig mod både projekt- og ledelsesniveau. Gennem pilotprojekter har vi påvist, at metodologien kan øge projekternes succesrate og forkorte udviklingstiden mærkbart.

Læs mere om Half Double her

Læs om, hvordan vi kan øge effekten af de initiativer, som vi sætter i gang for at forbedre velfærdssamfundet