Event i Aarhus

Sådan arbejder du med Half Double

Lær at bruge metoden i politisk styrede organisationer

Dato

24. januar 2020

Vil du gerne arbejde mere agilt og effektivt i dine projekter? Og vil du gerne øge sandsynligheden for, at dine projekter skaber værdi for din organisation? Så kom og bliv inspireret til vores morgenmøde om Half Double – en metode, der gør, at du kan opnå den dobbelte effekt på den halve tid.

Half Double er en metode, som vi har udviklet i tæt samarbejde med forskningsverdenen og Industriens Fond. Det gjorde vi, fordi vi så, at kun en tredjedel af alle projekter er succesfulde – uanset om de er komplekse eller ej. Vi udviklede Half Double for at kunne være med til at løse denne udfordring. Vi har nu de første forskningsresultater, som demonstrerer, at Half Double faktisk virker i praksis.

Bliv udfordret på din egen projektpraksis

Er du chef eller projektleder med ansvar for projekter i en offentlig organisation? Hvis du arbejder med at udvikle din organisations evne til at gennemføre projekter succesfuldt, så kom med til vores morgenmøde den 24. januar.

På morgenmødet vil du blive introduceret til arbejdet med Half Double i politisk styrede organisationer, og du vil kunne høre om andres konkrete erfaringer med at implementere metoden i praksis. Du kan desuden få et indblik i vores nyeste survey om effektive projektorganisationer.

Under hele morgenmødet sørger vi for, at du sammen med andre deltagere fra den offentlige sektor får plads og tid til at lade dig inspirere, dele oplevelser og erfaringer og ikke mindst blive udfordret på egen projektpraksis.

Mød os i Aarhus

Implement i Aarhus afholder løbende åbne arrangementer om aktuelle emner for den offentlige sektor. Du kan bl.a. deltage i events om administrative processer, accelererede projektforløb, fx via projektmetodologien Half Double, mv.

Du kan se vores fulde eventkaldender her

Du kan også finde events afholdt af Half Double Institute her

På vores morgenmøde om Half Double får du:
  • En introduktion til Half Double-metoden
  • Konkrete erfaringer med at implementere Half Double-metoden i praksis
  • Et indblik i Implements nyeste survey om effektive projektorganisationer

Program

08:30

Dørene åbner

Vi serverer en let morgenmad 

09:00

Velkomst og formål

v. Henrik Schelde Andersen

Half Double – kort introduktion og erfaringer

v. Nikolaj Dyg Hansen

Half Double-survey – de vigtigste erfaringer

v. Nikolaj Dyg Hansen

10:00

Half Double i dybden – caférunde med konkrete værktøjer og drøftelser i mindre grupper

Deltagerne vælger sig ind på én af følgende caféer:

  1. Effekt – skab fundamentet for tidlig gevinstrealisering
  2. Flow – skab fokus på fremdrift
  3. Lederskab – skab klare roller og ansvar i dit projekt
11:00

Opsamling i plenum og boggave

11:30

Let frokost og mulighed for fortsat netværk

Praktisk information

Hvor

Implement Consulting Group
Ceresbyen 75
8000 Aarhus

Du kan parkere i Q-park under bygningen i Ceres Byen. Adressen er Ceres Allé 2, 8000 AArhus C. Hold til højre og kør ned i bunden til det røde område, hvorfra du kan tage trappen (den røde) op til Cerespladsen. Gå mod Spar Nord og til venstre for deres indgang finder du Implements kontor. 

Hvornår

Fredag den 24. januar 2020
kl. 09.00-12.00

Dørene åbner kl. 08.30 med morgenmad. Den faglige del af arrangementet slutter kl. 11.30, hvorefter du vil have mulighed for at netværke over en sandwich.

Henrik Schelde Andersen
Målgruppe

Projektledere, programledere, udviklingskonsulenter og ledere med ansvar for projekter og programmer i den offentlige sektor

Pris og tilmelding

Det er gratis at deltage i eventet.

Tilmeldingen lukker d. 22. januar 2020, kl. 14:00.