Online event

Sådan arbejder du med Half Double

– i politisk styrede organisationer

Dato

7. december 2020

Vil du gerne styrke måden, hvorpå din organisation gennemfører projekter, og skabe endnu mere værdi for jeres organisation? Så kom med til vores onlinemøde, og hør mere om, hvordan du bruger metoden Half Double til at styre dine projekter i politisk styrede organisationer.

Vi står over for en udfordring – nemlig at kun en tredjedel af alle projekter er succesfulde, uanset om de er komplekse eller ej. Derfor har vi i Implement gennem de sidste fem år udviklet og testet Half Double-metoden i et tæt samarbejde med Aarhus Universitet samt en række offentlige og private organisationer.

Få inspiration til at halvere varigheden og fordoble effekten af dine projekter

Vi kalder metoden for Half Double, fordi resultaterne indtil videre har vist, at du kan halvere varigheden af dine projekter, men samtidig fordoble den effekt, du opnår med projekterne.

Half Double-metoden bygger på agile principper fra praksis og på en bred forskningsmæssig viden om, hvad der virker.

Så kom med til vores webinar, og hør mere om Half Double-metoden. Mødet er målrettet dig, der er chef eller projektleder med ansvar for projekter eller arbejder som udviklingskonsulent med at udvikle din organisations evne til at gennemføre forandringer succesfuldt.

På mødet vil du få:
  • En introduktion til Half Double-metoden.
  • Konkrete erfaringer med at implementere Half Double-metoden i praksis.

Du vil desuden få mulighed for at dele erfaringer i mindre grupper og ikke mindst blive udfordret på din egen projektpraksis.

Praktisk information

Hvor

Eventet afholdes digitalt.

Du modtager et link til onlineeventet, når du tilmelder dig. 

Hvornår
7. december 2020
09:00 - 10:30