Event i København

Opdag Implement

- og hvordan vi arbejder sammen med offentlige organisationer
Dato

25 October 2018

Har du høje ambitioner og drømme – både for din egen karriere og for udviklingen af den offentlige sektor? Og trives du med autonomi og ansvar? Så er det sikkert noget for dig at opdage Implement – og hvordan vi arbejder sammen med offentlige organisationer!

Den 25. oktober kan du møde Implement og høre om nogle af de værktøjer, vi bruger i vores projekter. Projekterne laver vi sammen med styrelser, kommuner og andre offentlige institutioner. Vi hjælper med at designe nye velfærdsforløb, forandre organisationer og gennemføre strategiske analyser.

Vi begynder aftenen med en kort introduktion til Implement og vores ambitioner og drømme for den offentlige sektor. Herefter vil vores konsulenter fortælle om nogle af de projekter, de har løst, og hvordan en uge som konsulent kan se ud. I løbet af aftenen kan du også snakke med andre, der har samme uddannelsesmæssige baggrund som dig selv, og høre, hvordan de har brugt deres uddannelse til at skabe forandring og udvikling i den offentlige sektor.

Praktisk info

Hvornår

25. Oktober 2018
Kl. 16:30-20:00

Vi serverer aftensmad i løbet af arrangementet. Der vil desuden være mulighed for lidt uformel snak over en øl efter arrangementet.

Hvor

Implement Consulting Group,
Strandvejen 54,
2900 Hellerup

Kontakt
Mathias Nørgård Nielsen
Tilmeld dig

Når du ansøger om at deltage, skal du oploade dit CV og en kort motivation på  ca.5 linjer, hvor du besvarer spørgsmålet; ”Hvad vil du virkelig gerne forandre i den offentlige sektor?”

Deadline for ansøgning; Mandag d. 15. oktober kl. 23:59.

Ansøg
Deltagere

Du vil gerne skabe forandring, der virker i den offentlige sektor – og så er du tæt på at være færdig med din samfundsvidenskabelige bacheloruddannelse eller i gang med din kandidatuddannelse.