Jobmulighed i København

Er statslig økonomistyring lige dig? Så har vi måske et job til dig

Konsulent med fokus på statslig økonomistyring

Besidder du stor økonomistyringsfaglighed i forhold til statslig styring? Og kan du understøtte en statslig økonomifunktion i at blive en strategisk sparringspartner for direktionen og forretningen? Så er du måske vores nye kollega.

Jobbets indhold

Vi ønsker at levere varige forbedringer i økonomistyringen i staten. Du skal således kunne bidrage med at levere mærkbare forandringer hos vores statslige kunder på et eller flere af følgende områder:

 • Økonomianalyser samt strategisk og økonomisk rådgivning af direktion og forretning
 • Budgetlægning og budgetopfølgning, ledelsesrapportering samt prognosticering
 • Mål- og resultatstyring, udvikling af arbejdsprogrammer, aktivitets- og ressourcestyring samt omkostningsfordelinger
 • Optimering af finansprocesser med henblik på at gøre økonomi-organisationen mere effektiv
 • Projektøkonomistyring samt udvikling af business cases

Udover din økonomistyringsfaglige kunnen og interesse for styring i den offentlige sektor forventer vi, at du kan bidrage til at drive og udvikle de projekter, vi arbejder med, og de relationer, vi indgår i. Vi forventer også, at du kan bidrage til tilbudsskrivning, salg samt forretningsudviklingi forhold til udviklingen af styringen i den offentlige sektor.

Vi leder efter nye kolleger, som

 • Er cand.polit., cand.oecon., cand. merc., cand.scient.pol. eller lign. og har stærke økonomiske analytiske evner
 • Har minimum 2 års erfaring med statslig økonomistyring fra et departement, en styrelse eller en større statslig organisation eller fra en konsulentvirksomhed
 • Har stærke skriftlige færdigheder og kan skrive klart og præcist til interessenter i den offentlige sektor
 • Kan etablere et godt samarbejde med kunder på alle organisatoriske niveauer
 • Har evnen til at skabe et solidt netværk i staten og i den øvrige offentlige sektor samt evnen til at vedligeholde forretnings- og kunderelationer
 • Har et stærkt personligt drive, hvor de kan begejstre dem selv og andre

Med din personlighed og dit overskud vil dit bidrag til vores organisationikke udelukkende være af faglig karakter. Vi forventer, at du yder dit til, at Implement Consulting Group fortsætter med at være den inspirerende og energifyldte arbejdsplads, den er i dag. Du føler, at du er godt på vej i din karriere og klar til at blive en del af en af Danmarks største og mest ambitiøse management-konsulentvirksomheder.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder store udviklingsmuligheder i fællesskab med fagligt dygtige og kompetente kolleger. Din dagligdag vil være præget af et miljø med meget højt til loftet, hvor vi udviser tillid og ikke er nærige med ansvaret. Du vil derfor hurtigt blive involveret bredt i afdelingens arbejde, og der er gode muligheder for at dyrke præcis de områder og opgavetyper, som du brænder mest for. Endelig tilbyder vi en attraktiv lønpakke.

Sådan ansøger du

Som en del af vores rekrutteringsproces, vil vi bede dig om at uploade/optage en kort video (max 3 minutter), hvor du svarer på to spørgsmål. Dette hjælper os til at lære dig bedre at kende tidligt i rekrutteringsprocessen.

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Ansøg
Kontakt os

For yderligere information om stillingen, kontakt Mads Østerby.

For yderligere information om rekrutteringsprocessen, kontakt Julie Palmqvist.

Besøg vores karriereside eller lær mere om Implements kontor i København.

Mads Østerby
Julie Palmqvist

Karrieremuligheder i København