Job i Stockholm

Vill du göra en skillnad för den offentliga sektorn? Kanske detta är för dig

Managementkonsult som brinner för offentlig sektor

Vi söker managementkonsulter med minst 5 års erfarenhet från andra konsultbolag som brinner för välfärdsfrågor och att utveckla den offentliga sektorn.

På Implement Consulting Group strävar vi efter att göra en skillnad i konsultbranschen eftersom vi anser att förmågan att skapa förändring med verklig effekt är en förutsättning för att lyckas i en alltmer global och turbulent värld.

Vi ser en kraftig ökning av spännande projekt och därför söker vi kompetenta medarbetare med djup kunskap om att arbeta på ledningsnivå och som vill skapa verklig effekt för våra kunder. Vi är ett snabbväxande nordiskt konsultbolag där du får möjlighet att dela erfarenheter och uppdrag tvärs över Norden.

Vad innehåller arbetet?

Arbetet är varierat och inkluderar bland annat att:

  • Bidra till att utveckla teamet (inom vårt affärsområde ”Public”) och expertområdet
  • Ge strategisk rådgivning, processtöd och utbildning
  • Projektleda och programleda i organisationer
  • Tillhandahålla konsulttjänster och utveckla kundorganisationer
  • Samla in, analysera, skriva och presentera rapporter
  • Proaktivt arbeta med försäljning och anbudsförfrågningar

Våra projekt ser olika ut och innehåller allt från strategiutveckling, styrmodeller, organisationsutveckling, optimering av arbetssätt, serviceorientering till tjänstedesign.

Vi letar efter medarbetare som:

  • Har minst 1 relevant högskoleexamen
  • Har minst 5 års erfarenhet från en annan konsultbyrå med fokus på uppdrag inom offentlig sektor
  • Har förmågan och viljan att facilitera och utbilda/träna
  • Har förmågan att etablera ett gott samarbete med kunder på alla nivåer i organisationer

Du brinner för att skapa resultat och för den offentliga sektorn. Du tror på ett uppskattande förhållningssätt vid genomförande av förändringar. Du kan vara normativ, men är medveten om att ingenting är svart eller vitt. Du älskar mångfald och är både analytisk och empatisk. I ditt framtida jobb vill du ta på dig både rollen som rådgivare och projektledare, och du är intresserad av att arbeta med flera aspekter av jobbet som konsult (marknadsföring, sälj, genomförande och konceptutveckling).

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett attraktivt prestationsrelaterat ersättningspaket och utmärkta utvecklingsmöjligheter bland mycket kompetenta och ambitiösa kollegor. Vi arbetar med en hög grad av frihet under ansvar och stödjer varandra i vår strävan att ständigt bli bättre på att hjälpa våra kunder att skapa enastående resultat. Vi erbjuder en unik kultur, ett nätverk av kunniga kollegor och ett företag som strävar efter att göra skillnad i konsultbranschen och hos våra kunder.

Anmälning

Anmälningsdag: så snart som möjligt.

Apply
Kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Winqvist.

För mer information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Frida Öst.

Visit our career site to learn more about a career at Implement Consulting Group or learn more about our Stockholm office.

Jonas Winqvist