Jobmulighed i København

Deler du vores ambitioner for digitalisering af den offentlige sektor?

Managementkonsulenter til digitalisering af den offentlige sektor

Vi søger ambitiøse og erfarne konsulenter, som kan gentænke, udvikle og forme fremtidens digitale offentlige sektor.

Som konsulent i Implement kommer du til at beskæftige dig med digitaliseringen af den offentlige sektor på flere forskellige niveauer.

Vi har store ambitioner på den offentlige sektors vegne og bruger derfor vores energi på at udarbejde analyser, business cases og digitaliseringsstrategier samt på at understøtte og lede transformationsprojekter på statsligt, regionalt og kommunalt niveau.

Vi oplever for tiden stor efterspørgsel efter vores kompetencer og søger derfor nye kolleger, som kan styrke os yderligere på digitaliseringsområdet.

Jobbets indhold

Som konsulent kommer du til at opleve en varierende hverdag, hvor du både vil varetage rollen som analysekonsulent og forandringsekspert.

Vi forventer, at du besidder stor it- faglighed, og at du kan levere mærkbare forandringer på ét eller flere af følgende områder:

  • It-projekt og programledelse, herunder med udgangspunkt i den fællesstatslige it-projektmodel og it-programmodel
  • Udarbejdelse og implementering af digitaliseringsstrategier
  • Udarbejdelse af business cases med udgangspunkt i den fællesoffentlige business case-model

Ud over din it-faglige kunnen og interesse for digitaliseringen af den offentlige sektor forventer vi, at du kan bidrage til at sælge, drive og udvikle de projekter, vi arbejder med, og de relationer, vi indgår i.

Vi tror på – og går meget højt op i at sikre – at de parter, der står over for en forandringsproces, skal være dybt involveret i projekterne for at sikre reel og varig effekt. Du vil derfor komme til at arbejde sammen med mange forskellige interessenter, herunder it-chefer, afdelingschefer, kommunaldirektører, sygeplejersker og sagsbehandlere. Det skal du være parat til og have lyst til.

Vi søger nye kolleger, som

  • Har en relevant kandidatuddannelse
  • Har minimum 2 års erfaring fra konsulentverdenen med fokus på digitalisering af den offentlige sektor
  • Drømmer om at løse it-faglige problemstillinger, men er samtidig overbevist om, at forandring med effekt er forankret i mennesker og organisationer
  • Brænder for udvikling af den offentlige sektor og har ambitioner på samfundets vegne

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og store udviklingsmuligheder i fællesskab med fagligt dygtige og kompetente kolleger. Din dagligdag vil være præget af et miljø med meget højt til loftet, hvor vi udviser tillid og ikke er nærige med ansvaret. Du vil derfor hurtigt blive involveret bredt i afdelingens arbejde, og der er gode muligheder for at dyrke præcis de områder og opgavetyper, som du brænder mest for.

Sådan ansøger du

Som en del af vores rekrutteringsproces, vil vi bede dig om at uploade/optage en kort video (max 3 minutter), hvor du svarer på to spørgsmål. Dette hjælper os til at lære dig bedre at kende tidligt i rekrutteringsprocessen.

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ansøg
Kontakt os

For yderligere information om stillingen, kontakt Bjarne Hennings.

For yderligere information om rekrutteringsprocessen, kontakt Rikke Fladberg.

Besøg vores karriereside eller lær mere om Implements kontor i København.

Bjarne Hennings
Rikke Fladberg

Karrieremuligheder i København