Job opportunity

Vil du være med til at transformere det agile landskab sammen med offentlige kunder?

Vil du hjælpe organisationer med at eksekvere deres projekter på en hurtig og agil måde?

Vi leder efter dygtige kolleger, som har erfaring med agile projektmetoder, og som vil hjælpe offentlige organisationer med at eksekvere deres projekter så optimalt som muligt.

Vi mener, at hver organisation er unik og har egne udfordringer og risici. Derfor mener vi, at en agil transformation skal tilpasses organisationen fremfor at bruge en fast metode. For at kunne gøre dette kombinerer vi traditionelle og agile modeller for at skabe unikke modeller, som tilgodeser organisationens risici og modenhed.

Jobbets indhold

Du vil være ansvarlig for at lede agile transformationsprojekter og hjælpe vores kunder med at skabe succesfuld strategieksekvering gennem agil projektledelse. Opgaverne varierer, men omfatter:

  • Design og implementering af agile projektmodeller og projekter i den offentlige sektor
  • Træning og coaching af vores kunder i den offentlige sektor
  • Være med til skrive artikler og bøger samt gennemføre forskning, der understøtter Implements thought leadership inden for det agile fællesskab
Vi leder efter nye kolleger, som
  • Har omfattende erfaring med at arbejde med agile modeller, såsom Scrum, AgilePM®, SAFe® etc.
  • Har evnen til at etablere et godt samarbejde med kunder på alle organisatoriske niveauer
  • Har fremragende kommunikationsevner – i både skrift og tale
  • Kan lede teams – både internt og eksternt
  • Har evnen til at scope og sælge mellemstore og store transformationsprojekter
  • Minimum har 10-15 års erfaring, gerne fra andre konsulentvirksomheder eller som intern konsulent i den offentlige sektor
  • Er tiltalende, sympatisk og passer ind i teamet

Som person er du dit ansvar bevidst, og du værdsætter det gode, konstruktive samarbejde. Med din positive indstilling og sans for service er du dygtig til at få hverdagen til at glide uanset tempo eller udfordring. Du er både analytisk og empatisk. Du har flair for at designe projektmodeller samt et stort ønske om at skabe resultater, og du tror på en anerkendende tilgang til forandring. Du ønsker at påtage dig rollen som rådgiver, coach og projektleder, og du er interesseret i at arbejde med forskellige aspekter af jobbet som konsulent.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke direkte koblet til din performance samt gode udviklingsmuligheder blandt fagligt kompetente og ambitiøse kolleger. Vi arbejder med en høj grad af frihed under ansvar, og vi bakker hinanden op i vores bestræbelser på hele tiden at blive bedre til at bistå vores kunder med at skabe ekstraordinære resultater. Vi tilbyder en unik arbejdsplads og kultur, et netværk af hjælpsomme kolleger og en virksomhed, der har som sin mission at skabe en anderledes og langt mere involverende og effektfuld tilgang til rådgivning og skabe forandring med effekt.

Sådan ansøger du

Som en del af vores rekrutteringsproces, vil vi bede dig om at uploade/optage en kort video (max 3 minutter), hvor du svarer på to spørgsmål. Dette hjælper os til at lære dig bedre at kende tidligt i rekrutteringsprocessen.

Ansøg
Kontakt os

For yderligere information om stillingen, kontakt akob Rasmussen.

For yderligere information om rekrutteringsprocessen, kontakt Julie Palmqvist.

Besøg vores karriereside eller lær mere om Implements kontor i København.

Jakob Rasmussen
Julie Palmqvist