Job i København

Er it-projekt­ledelse og agile trans­forma­tioner lige dig? 

It-projektleder med fokus på den offentlige sektor

Vi oplever stor efterspørgsel efter vores kompetencer, og derfor søger vi nye kolleger, som deler vores interesse for digitalisering af den offentlige sektor. Vi søger særligt dig, der har interesse for og kendskab til it-projektledelse og agile transformationer.

Du vil blive en del af et team, der har store ambitioner på den offentlige sektors vegne, og vi bruger derfor vores energi på at understøtte og lede it-transformationsprojekter på både statsligt, regionalt og kommunalt niveau.

Vi ved, at det kræver domænekendskab, forretningsforståelse og viden om forandringsledelse, hvis vi skal skabe resultater. Derfor skal du gerne have erfaring inden for disse områder, og det er samtidig en fordel, hvis du har dybdekendskab til et offentligt domæneområde som fx sundhed, skatteforvaltning eller et helt tredje område.

Vi regner dog ikke med, at du kan det hele, når du starter, og du vil derfor få rig mulighed for faglig sparring med kolleger og udvikling gennem vores mange interne kurser.

Jobbets indhold:

 • It-projektledelse i den offentlige sektor bl.a. med fokus på agile transformationer
 • Vurdering af teknisk arkitektur i den offentlige sektor
 • Bistå kunder med deres tekniske og organisatoriske implementering af nye digitale løsninger
 • Test og styring af leverancer i udviklingsprojekter
 • Analyser og vurderinger af it-arkitektur – kan både være løsningsarkitektur og EA

Vores projekter er vidtrækkende, men indeholder typisk analyse af digitaliseringsinitiativer, projektledelse og forandringsprocesser.

Vi søger nye kolleger, som:

 • Har en relevant kandidatuddannelse
 • Har minimum to års erfaring med projektledelse i den offentlige sektor, gerne inden for et specifikt domæne som fx sundheds-it, beskæftigelses-it eller digital skatteforvaltning
 • Brænder for at skabe resultater, men samtidig er overbevist om, at disse resultater skal skabes i samarbejde med både kunder og kolleger
Herudover er det en fordel, hvis du har følgende erfaringer:
 • Offentlig domæneviden på et eller flere områder
 • It-projektledelse i den offentlige sektor
 • Teknisk arkitektur og tekniske vurderinger
 • Erfaring med og certificering inden for agil projektledelse, herunder rollerne som scrum master og product owner
 • Test og styring i agile projekter

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og store udviklingsmuligheder i fællesskab med fagligt dygtige og kompetente kolleger. Din dagligdag vil være præget af et miljø med meget højt til loftet, hvor vi udviser tillid og ikke er nærige med ansvaret. Du vil derfor hurtigt blive involveret bredt i afdelingens arbejde, og der er gode muligheder for at dyrke præcis de områder og opgavetyper, som du brænder mest for.

Sådan ansøger du

Som en del af vores rekrutteringsproces, vil vi bede dig om at uploade/optage en kort video (max 3 minutter), hvor du svarer på to spørgsmål. Dette hjælper os til at lære dig bedre at kende tidligt i rekrutteringsprocessen.

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Ansøg
Kontakt os

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Rasmus Korch eller Per Ullits.

For information om rekrutteringsprocessen, kontakt Rikke Fladberg.

Besøg vores karriereside eller lær mere om Implements kontor i København.

Rasmus Korch
Per Ullits
Rikke Fladberg