Event in Copenhagen

Skab et højere serviceniveau med chatbots

Dato

25 June 2019

Arbejder du i en organisation, hvor I møder jeres brugere eller kunder på digitale platforme? Hvis I har overvejet at understøtte jeres digitale interaktioner med en chatbot, så kom til seminar d. 25. juni, hvor du får indblik i teknologien og også selv får mulighed for at påbegynde udviklingen af din egen chatbot.

Folks stigende forventninger til digital service og hurtige responstider har tidligere ført til, at organisationer har investeret i servicepersonale, it og online tilgængelighed. I dag kan organisationer bruge chatbots til at tilbyde en bruger øjeblikkelige svar og proaktiv assistance, samtidig med at nutidens chatbots kan forstå en brugers skrivestil – også hvis der optræder stavefejl.

Et seminar om chatbots – teoretisk og hands-on

Den 25. juni kan du komme med til et seminar om chatbots i to dele.

I første halvdel af seminaret kan du dykke ned i forskellige digitale interaktioner og se, hvordan en chatbot-løsning kan forbedre disse. Du får desuden et overblik over, hvordan chatbot-løsningen kan bindes sammen med andre teknologier, fx software robotics (RPA), datarapportering eller direkte integration med kernesystemer.

I anden halvdel af seminaret kan du prøve kræfter med at bygge din egen chatbot ud fra den platform, vi har præsenteret på seminaret. Vi guider dig igennem platformen sammen med vores partner BotXO, så du kan starte udviklingen af din chatbot på seminaret og derefter videreudvikle den hjemme på kontoret.

Fokus på både strategi og konkrete løsninger

I første del af seminaret har vi fokus på de strategiske muligheder inden for ny teknologi, innovation og digitale interaktioner – interne såvel som eksterne. Seminaret er relevant for dig, der har interesse for innovation af digitale interaktioner og gerne vil have en grundlæggende introduktion til chatbots.

I seminarets anden del har vi fokus på konkrete løsningselementer. Her får du en grundlæggende forståelse for de tekniske elementer i udviklingen af en chatbot. Du behøver ingen teknisk erfaring for at kunne udvikle en chatbot-demo og forstå de grundlæggende principper i teknologien.

Få indblik i teknologien, og påbegynd udviklingen af din egen chatbot

Efter seminaret har du fået et grundlæggende indblik i chatbot-teknologien, og du vil være i stand til at identificere konkrete muligheder for at anvende chatbots i din organisation. Du vil desuden have et overblik over de gevinster, som en chatbot-løsning kan realisere i din organisation, samt hvad det kræver at implementere en chatbot med succes.

På seminaret vil du have påbegyndt udviklingen af din egen chatbot, der kan assistere din organisation. Du kan efterfølgende videreudvikle chatbotten sammen med dine kolleger hjemme på kontoret.

Practical information

Hvor

Implement Consulting Group
Strandvejen 54
2900 Hellerup

Hvornår

Tirsdag d. 25. juni
Kl. 08:30-12:00 

Lasse Dalgaard Jensen
Jacob Svenstrup
Medbring computer

Husk at medbringe din egen computer, da vi udvikler chatbotten på deltagernes egne medbragte computere.

Sprog

Seminaret og materialet vil være på dansk.

Pris

Det er gratis at deltage i eventet.