Event

Software robotics og chatrobotter 

– i uddannelsessektoren

Optimér dit ressourceforbrug med software robotics og chatrobotter

Arbejder du på en uddannelsesinstitution, og vil du gerne høre om, hvordan I kan bruge software- og chatrobotter (chatbots) til at automatisere processer? Så kom med den 3. december, og hør mere.

Når uddannelsesinstitutioner skal optimere deres ressourceforbrug, kan automatisering være en løsning. En ny måde at automatisere på er vha. softwarerobotter (robotics) og chatrobotter.

Med software robotics kan du løse tidskrævende og regelbaserede rutineopgaver på en ny måde, som skaber ensartet kvalitet og reducerer opgavetiden. Chatrobotter kan frigøre ressourcer ved at interagere med jeres brugere på en naturlig måde helt uden menneskelig assistance.

Kan I bruge automatisering på jeres uddannelsesinstitution?

Robotics og chatrobotter er et yderst effektivt værktøj til at optimere opgaveløsningen. Fejl elimineres, processernes gennemløbstid reduceres, og tidsforbruget på opgaven nedsættes.

Den 3. december kan du komme og høre mere om, hvordan din uddannelsesinstitution kan begynde at automatisere jeres processer, hvordan I griber automatiseringen an, hvilke gevinster I kan få ud af det, og hvilken indsats I skal lægge i automatiseringen, for at den bliver en succes.

Du kan bl.a. høre gæsteindlæg fra andre uddannelsesinstitutioner, som allerede arbejder med software robotics. Desuden vil du få en introduktion til chatrobotter, som du bl.a. kan bruge i studievejledningen, samt inspiration til, hvordan du kan hoste din robotics-løsning i skyen (cloud).

Praktisk information

Hvor

Implement Consulting Group,
Strandvejen 54,
Hellerup

Hvornår
3 December 2018
2:00 PM - 4:00 PM
Kontakt

Tilmelding dig eventet