Topic

Half Double

Kom hurtigere i mål med dine opgaver

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, så kontakt:
Sune Edmund Pedersen
Søren Dahlgren Bergsøe

Kender du det?

Du kender sikkert følelsen af, at opgaver og projekter drukner i møder, koordinering og rapportering i en sådan grad, at ingen kan huske det oprindelige formål med dem. Det er en ganske almindelig følelse, og den svarer fint til virkeligheden – faktisk viser undersøgelser, at kun ca. 1/3 af alle de projekter, vi sætter i søen, indfrier deres fulde potentiale.

Det er spild af tid og spild af penge – rent ud sagt!

En metode til at styrke din konkurrenceevne og sikre din markedsandel

Som det er i dag, har konkurrenceparametrene ændret sig, og det er ikke længere de store virksomheder, der slår de små – det er de hurtige virksomheder, der slår de langsomme.

Vi ved, at antallet af produkter og teknologier stiger i hastig fart samtidig med, at deres levetid falder. Hvis I ikke skal miste penge og markedsandele, kræver det hurtig tilpasning bl.a. ved at arbejde med innovation og nye ledelsesformer.

For at imødekomme denne nye virkelighed satte vi os for at forandre den måde, vi arbejder med opgaver og projekter på. Sammen med Aarhus Universitet, DTU og Industriens Fond har vi udviklet  en metode, der giver dig større chance for at få succes med dine opgaver og projekter og samtidig gør, at du hurtigere kan udvikle nye produkter, processer eller services. Metoden er afprøvet i en række pilotprojekter, hvor den er blevet forfinet og tilpasset til virkeligheden. 

Vi kalder metoden Half Double, fordi opgaverne bliver løst på den halve tid med dobbelt så stort udbytte.

Vil du vide mere?

Udfyld dine informationer og modtag vores artikel om Half Double og resultaterne fra de to første faser.
Skalering af Half Double til den samlede organisation og projektportefølje

Er du interesseret i mere, eller har du spørgsmål?

Så tag fat i én af vores Half Double-eksperter: