Network

Half Double-netværk

…for den offentlige sektor

Vil du vide mere?

Vil du gerne afprøve og udvikle Half Double-metoden i dine egne projekter? Så bliv en del af vores Half Double-netværk for projektledere og projektejere i den offentlige sektor.

Vi vil gerne udbrede Half Double-metoden til den offentlige sektor. Det vil vi gerne, fordi vi har afprøvet Half Double gennem en række pilotprojekter i den private sektor og set, at metoden fungerer og skaber umiddelbar værdi.

Derfor vil vi gerne – sammen med jer – skabe et fælles fagligt netværk for projektledere og projektejere i den offentlige sektor, der gennemfører Half Double-projekter.

Et fagligt og praktisk netværk for sparring

Som deltager i netværket bliver du og din organisation understøttet i at gå skridtet videre og drive projekter efter Half Double-metoden. Netværket er tænkt som et rum, hvor du gennem fire netværksmøder kan få faglig og praktisk sparring på, hvordan du driver dit projekt efter Half Double-metoden.

 

Priser

Deltagelse i Half Double-netværket

Prisen for deltagelse i Half Double-netværket er 4.000 DKK (ekskl. moms) pr. projekt for fire netværksmøder.

Uddannelse til practitioner

Prisen for uddannelse til Half Double-Practitioner er 12.000 DKK (ekskl. moms) pr. deltager.

Kort om Half Double

Half Double-initiativet startede i 2014 med henblik på at øge projekters lave succesrate og forkorte udviklingstiden for nye ydelser. I samarbejde med en række større virksomheder og forskere har Implement Consulting Group skabt en agil projektledelsesmetodologi bestående af principper og metoder, som retter sig mod både projektniveau og ledelsesniveau. Anvendelsen af metodologien har påviseligt øget en række varierende pilotprojekters succesrate og forkortet deres udviklingstid mærkbart.