Online event

Gamificér din compliance-træning

Sådan gør du mennesket til det stærkeste led i privatlivsbeskyttelse og informationssikkerhed

Dato

22. september 2020

Eventet afholdes på engelsk d. 24. september

Eventet er fuldt booket. Hvis du vil skrives på ventelisten, så skriv en e-mail til Maria Sig Møller på masm@implmenet.dk

Vil du lære, hvordan du gamificerer din compliancetræning og gør mennesket til det stærkeste led i din beskyttelse af følsomme data og informationssikkerhed?

Kom og prøv comPLAYance, en ny platform, som gør sikkerhedstræning let, sjovt og engagerende, skabt i samarbejde mellem Implement Consulting Group, Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith og Peytz & Co.

Databrud er mere udbredte end nogensinde, og de kan på et splitsekund lægge hele forretningen ned. Men den største trussel mod dine digitale værdier er ikke længere teknologisk. Den er menneskelig. Det er mennesker, der er den primære angrebsvektor og årsag til de utroligt omkostningsfulde databrud.

Sikkerhedsorienterede organisationer må stræbe efter at skabe og vedligeholde en kultur, som promoverer sikkerhed som et fælles ansvar snarere end et ”IT-problem”. Men det er ikke let.

Organisationer investerer enorme beløb i obligatorisk compliancetræning. Men det ender desværre ofte med, at træningen er kedelig og uengagerende, nærmest pacificerende, og kun undtagelsesvist fører det til et vedvarende løft af viden og reelle adfærdsændringer.

Lær, hvordan du bruger gamification til at skabe adfærdsændringer, der holder

Til dette event kan du lære, hvordan du bruger gamification til at ændre din sikkerhedstræning fra en udgift til en investering i en stærk og bæredygtig sikkerhedskultur. Du vil lære at aktivere den menneskelige firewall i din organisation og gøre jeres medarbejdere til det stærkeste led i jeres informationssikkerhed.

Du får mulighed for at prøve comPLAYance, vores nye læringsplatform til organisationer i alle størrelser og brancher. Vi har skabt platformen i samarbejde med Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith, og den består af både et brætspil og en app. Appen kan spilles separat, men du kan også bringe appen og brætspillet sammen og skabe et sammenhængende læringsmiljø.

Uanset din organisations størrelse kan du let skræddersy læringsindhold til comPLAYance, så det passer til jeres behov, og I kan rulle det ud næsten med det samme. Inden for 30 dage har I et visualiseret dashboard med en baseline over status på compliance-situationen hos jer. På den måde ved I, hvem der har brug for hvad. Og disse resultater er helt afgørende, når I løbende skal skabe og målrette jeres læringsindhold.

14:00

Velkommen

14:10

Forretningsmodellen i nye metoder til læring

Taler: Kommer snart

14:25

Compliance er vigtigere end nogensinde

Taler: Kommer snart

14:35

Prøv at spille i comPLAYance-appen

14:55

Pause

15:00

Aktivér den menneskelige firewall med comPLAYance

15:10

Prøv comPLAYance-brætspillet, og lær at lave skræddersyede spil

15:45

Tak for en god dag og Q&A

16:00

Farvel og på gensyn

Praktisk information

Hvor

Eventet afholdes online. 

Kort før eventet starter, vil du vil modtage en email med et link til eventet. 

Hvornår
22. september 2020
14:00 - 16:00
Pris

Det er gratis at deltage i eventet.

Venteliste

Eventet er fuldt booket. Hvis du vil skrives på ventelisten, så skriv en e-mail til Maria Sig Møller på masm@implement.dk