Event

Frigør tid til at nå jeres ambitioner

Dato

11. juni 2020

Har din organisation masser af tid til at gennemføre projekter og nå jeres ambitioner? Hvis nej, så er der hjælp at hente. Seks greb kan hjælpe jer med at frigøre tid til projekter og nye mål.

Kom med til en virtuel træning, og bliv klogere på, hvordan du giver jeres projekter de bedste forudsætninger for at lykkes ved at fokusere målrettet på at frigøre tid til de nøglemedarbejdere og ledere, som både skal bidrage til jeres kerneopgave og til projekter. Du vil helt konkret blive præsenteret for seks værktøjer til at frigøre tid i projektperioden.

Projekter bliver ofte længere, dyrere og mindre effektfulde end planlagt. Kun en tredjedel af alle projekter leverer den ønskede effekt.

Men hvorfor er det, at disse forandringsinitiativer så ofte slår fejl?

Frigør tid hos de medarbejdere og ledere, der skal drive forandringen

Kerneudfordringen er, at kerneopgaverne i organisationen stadig skal løses, også selvom vi skal implementere et nyt it-system, formulere en ny strategi mv.

I vores øjne handler en væsentlig del af den manglende succes om noget helt fundamentalt – nemlig tid. Hvis vi vil have succes med vores projekter, er det en helt grundlæggende forudsætning, at vi frigør tid hos de afdelinger, der skal afgive ressourcer til projektet. Det vil give ledere og nøglemedarbejdere tid og overskud til at løfte opgaven i projektet og samtidig sikre, at kerneopgaven bliver løst tilfredsstillende.

Værktøjer til at frigøre tid og skabe ændret adfærd

Derfor har vi udviklet seks praktiske værktøjer til at frigøre tid, ændre vores vaner og rutiner i hverdagen – og sikre, at vi både lykkes med kerneopgaven og projekterne.

Praktisk information

Hvor

Eventet afholdes online.

Når du tilmelder dig, modtager du et link til det online event.

Hvornår
11. juni 2020
15:00 - 15:50
Sissel Bjørn Svendsen
Janus Højgaard Kortsen
Tilmeld dig før

D. 3. juni 2020
Kl. 13:00

Pris

Det er gratis at deltage i eventet