Event i København

Fem udfordringer. Fem løsninger.

– Få en dybere indsigt i konklusionerne i en undersøgelse om forandringskommunikation.

Dato

28. januar 2020

Uklart formål, ingen involvering og dialog, uengagerede medarbejdere, manglende forståelse for forandringens målgruppe og generelt utilstrækkelig kommunikation.

Det kan synes indlysende, at et forandringsprojekt er dømt til at fejle på forhånd, hvis en eller flere af ovenstående udfordringer er til stede. Det er efterhånden bredt anerkendt, at klar og tydelig kommunikation er et af de vigtigste elementer i en vellykket forandringsproces. At involvering og dialog er afgørende for, at den berørte del af organisationen engagerer sig, ændrer adfærd, holdning eller forståelse for en forestående forandring.

Ikke desto mindre peger ledere, mellemledere og almindelige ansatte i vores dugfriske undersøgelse om forandringskommunikation* på de fem ovennævnte udfordringer som de største svagheder i deres forandringsprojekter. Læg dertil, at kun 30 procent finder kommunikationen tilstrækkelig, og vi begynder at have en tydelig årsag til den nedslående kendsgerning, at kun 33 procent af alle forandringsprojekter lykkes: Ingen kommunikation, ingen forandring. Tilbage er der blot at spørge: Hvordan ændrer vi statistikken?

Fem udfordringer. Fem løsninger.

På morgenmødet stiller vi skarpt på de fem udfordringer, og hvorfor kommunikation er det stærkeste værktøj til at ændre statistikken. I løbet af en skarptskåret time får du fem løsninger på, hvordan de fem udfordringer kan knækkes med forandringskommunikation som drivkraft.

Ønsker du at høre mere, så deltag på dette morgenmøde, hvor du får …
  • … indblik i de fem største udfordringer i forandringsprojekter identificeret af ledere, mellemledere og almindelige ansatte.
  • … fem bud på, hvordan de fem udfordringer kan løses med forandringskommunikation som drivkraft.
  • … konkrete eksempler, processer og værktøjer for, hvordan vi i praksis tilgår de fem udfordringer.
*Undersøgelse om forandringskommunikation

I september og oktober 2019 gennemførte vi en undersøgelse af forandringskommunikation. I undersøgelsen har vi spurgt deltagere fra både private og offentlige virksomheder og opdelt dem efter de tre vigtigste målgrupper, som vi arbejder med til hverdag: ledelsen, mellemledere og almindelige ansatte.

Undersøgelsens resultater blev præsenteret i november og danner fundamentet for de fem udfordringer, vi berører på morgenmødet.

Praktisk information

Hvor

Implement Consulting Group,
Strandvejen 56,
2900 Hellerup

Hvornår

Tirsdag d. 28. januar 2020

Kl. 08:30-09:30
(Vi serverer let morgenmad fra kl. 08:00)

Michael Boeriis Jonassen
Tilmeld dig før

Søndag d. 26. januar kl. 23:59. 

Pris

Det er gratis at deltage i eventet.