Online event

Styrk din energi og robusthed

Event for fonde: Værktøjer til at styrke dit personlige engagement

Dato

13 May 2020

Vi lever i en foranderlig verden, hvor forandringer på godt og ondt påvirker os som individer og samtidig påvirker de organisationer, vi arbejder i. Evnen til at kunne styre sin egen energi og sit engagement er vigtigere end nogensinde for at styrke ens egen trivsel. Derfor har vi valgt at stille skarpt på energistyring på vores næste virtuelle netværksmøde for fonde.

Energistyring er et yderst aktuelt tema. Og for fondsmedarbejdere rækker relevansen ud over den nuværende udfordrende situation. Afstand gør sig nemlig ofte gældende i relationen mellem fonde og deres donationsmodtagere, hvilket gør, at et fokus på at opretholde energi og engagement altid er relevant.

Et netværksmøde om at skabe energi og engagement

På netværksmødet dykker vi sammen ned i spørgsmål såsom:

 • Hvordan kan du sikre, at I opretholder den positive energi og engagement i jeres arbejde, selvom I sidder hver for sig?
 • Hvordan kan du sikre, at I hver især besidder den robusthed, der gør, at I kan håndtere situationen på en konstruktiv og mindful måde?
 • Hvordan kan du hjælpe din organisation til at få et fælles sprog til at forblive engageret, på trods af at I er fysisk adskilt?
 • Hvordan kan du sikre, at I føler jer forbundet til hinanden og fyldt med energi, mens I samarbejder på afstand?

Et svar på disse spørgsmål er at arbejde med energistyring.

Som individer kan vi aktivt ændre og styrke vores energiniveau ved at foretage handlinger og skabe vaner, der understøtter energi og engagement. Når vi er opmærksomme på os selv og vores egen energi, kan vi skabe personlig og professionel udvikling, trivsel og performance.

I Implement har vi i 15 år arbejdet med energistyring samt trænet både ledere og organisationer i at mestre de fire energiniveauer:

Få værktøjer til at skabe og bibeholde energi og engagement

På netværksmødet vil vi præsentere dig for værktøjer og teknikker, som kan hjælpe dig med at styrke og bibeholde et højt energiniveau og engagement gennem:

 • Værktøjer til at styrke energi og selvledelse i forandringstider.
 • Et boost af individuel og organisatorisk engagement.
 • Inspiration til bedre vaner, der understøtter energi og engagement.

Vi anvender Zoom som platform for eventet, hvor vi vil veksle mellem at give jer input og åbne for dialog mellem deltagerne i mindre grupper.

Om Filantropisk Agenda

Filantropisk Agenda er et Implement-faciliteret forum, hvor ledere og medarbejdere i filantropiske fonde og organisationer mødes til gensidig inspiration, videndeling og udveksling af erfaringer i forhold til temaer med relevans for fondene.

Implement vil løbende dele værktøjer, metoder og erfaringer med relevans for fondenes arbejde. Vi håber, at forummet også bliver en oplagt netværksmulighed i forhold til at mødes med folk fra samme branche.

Forberedelse

 • Vi bruger applikationen Zoom til webinaret. Sørg for, at Zoom-applikationen er installeret (den er gratis), og at den kører på din computer senest 10 minutter før webinarets start.
 • Det kan være en god ide at genstarte din computer inden mødet.
 • Sørg for at sidde i et område uden alt for meget støj.
 • Find et par høretelefoner for at undgå ekko, og tjek, at både lyd og mikrofon virker. 
 • Du tilgår mødet via linket, som du har modtaget i registreringsmailen.

Praktisk information

Hvor

Eventet foregår online. 

Du vil modtage et link til webinaret, når du tilmelder dig. 

Hvornår
13 May 2020
3:30 PM - 5:45 PM
Trine Fænøe Schløer
Målgruppe

Eventet er primært målrettet dig, der arbejder i eller med en fond, men kan sagtens være relevant for andre deltagere også. 

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig og skal ske i registreringsformularen herunder senest mandag den 11. maj 2020.

Pris

Arrangementet er gratis.