Event in Copenhagen

Få succes med onboarding af nye medarbejdere

Dato

12. december 2019

God onboarding skaber forretningsresultater! Effektiv onboarding har et stort potentiale for at skabe værdi for organisationen og for den enkelte medarbejder. Men hvordan ser god onboarding ud? Den 12. december deler vi vores viden og erfaringer med, hvad der skal til for at skabe eftertragtede resultater gennem onboarding

Mange organisationer oplever, at deres nyansatte har svært ved at komme effektivt i gang. At der går for længe, inden de kan bidrage. Eller at de forlader organisationen kort efter ansættelse.

Dette event er for dig, der gerne vil tage medarbejderonboarding til et nyt niveau, hvor nyansatte hurtigt integreres som bidragende medlemmer af organisationen. Både for at skabe engagement for den enkelte, en dybere forståelse af jeres organisation og ikke mindst for at tage ansvar for, at man som ny hurtigt kan skabe resultater.

Vi ved nemlig, at god onboarding er god forretning – og at det rummer et stort potentiale for at øge performance og værdiskabelse blandt nyansatte. Det kræver, at man går fra at tænke onboarding som ”introduktion” til at forstå onboarding som en mere målrettet, engagerende og strategisk indsats.

Vi har udviklet en strategisk tilgang til god onboarding

Vi har igennem en årrække udviklet en tilgang til onboarding, hvor vi arbejder med at designe onboardingprocesser, som sikrer, at nyansatte tilegner sig viden, kompetencer og relationer til at trives og præstere. En proces, hvor man skal tænke godt og grundigt over, hvilken oplevelse, der møder den nye, og hvordan man hjælper nyansatte til at navigere i de ting, som kan være svært som ny, fx at begå sig i virksomhedskulturen. Denne tilgang hjælper os med at realisere det forretningsmæssige potentiale, der ligger i onboarding.

Fra forskningsstudier og ikke mindst fra vores egne erfaringer med onboardingprojekter kan vi se, at succesfuld onboarding bidrager til kortere tid til performance, bedre fastholdelse, højere kvalitet, større tilfredshed og en oplevelse af tilhørsforhold – alt sammen noget, der giver øget engagement og bedre trivsel hos nyansatte. .

Vellykket onboarding er god forretning

Lær mere om, hvordan du kan arbejde strategisk med din onboarding

På vores event d. 12. december kan du få indsigt i vores erfaringer fra diverse onboardingprojekter og vores tilgang til onboarding.

Du vil også få mulighed for at høre en topleder fortælle om sin erfaring med at arbejde strategisk med onboarding i flere organisationer – både i forhold til at drive kompetenceudvikling, forbedre performance og skabe en bredere kulturel transformation.

På dette event vil vi:
  • Introducere dig til en tilgang til strategisk onboarding, der både rummer et mindset og metoder.
  • Eksemplificere, hvordan strategisk onboarding ser ud i forskellige kontekster og situationer.
  • Give dig mulighed for at kigge på din egen tilgang til onboarding samt dine udfordringer sammen med andre praktikere.

Praktisk information

Hvor

Implement Consulting Group
Strandvejen 54
2900 Hellerup

Bemærk: Parkering under Waterfront Shopping Center 

Hvornår

12. december 2019 fra kl. 08:30-11:30

Vi serverer en let morgenmad fra kl. 08:00

Deltagere

Dette event er relevant for seniorledere, HR-ledere og onboardingpraktikere samt ledere, der driver mergers og post-mergers.

Pris

Eventet er gratis, men vi beder dig om at tilmelde dig og give besked, hvis du bliver forhindret i at komme.