Implement Consulting Group inviterer dig til et intimt inspirations- og dialogmøde med fokus på moderne arbejdsfællesskaber i den offentlige sektor.


Vi har gennemført en spørgeskemaundersøgelse om væsentlige forhold vedrørende planlægning, prioritering og videndeling i moderne arbejdsfællesskaber i den offentlige sektor.


På baggrund af besvarelserne fra spørgeskemaundersøgelsen inviterer vi dig til et intimt inspirations- og dialogmøde om moderne arbejdsfællesskaber i den offentlige sektor.


Efter en gennemgang af resultaterne fra vores spørgeskemaundersøgelse lægger vi op til en åben dialog om kendetegn for et moderne arbejdsfællesskab, om prioritering, planlægning og videndeling i arbejdsfællesskaber, hvad resultaterne kalder på af opmærksomhedspunkter, og hvordan vi sammen kan arbejde på at styrke fremtidens arbejdsfællesskab i den offentlige sektor.


Vi ser frem til at skabe en meningsfuld og inspirerende oplevelse sammen med jer, hvor vi kan lære af hinanden og i fællesskab styrke indsigt og fundament for forandringer i moderne arbejdsfællesskaber.


Til dette intime arrangement er der plads til 25 deltagere. 

Har du spørgsmål?