Event i København

Skab mere værdi med forandrings­projekter

– Få en praktisk guide til værdiskabelse, og hør, hvordan Norlys lykkedes med at realisere deres gevinstpotentiale

Dato

19. september

Vil du gerne have mere ud af dine forandringsprojekter? Er du leder, projektleder eller porteføljeleder? Så kom og mød Norlys, og hør mere om, hvad du skal gøre for at realisere det fulde gevinstpotentiale i dine forandringsprojekter.

På vores event får du:

  • En introduktion til, hvordan du skaber større værdi i dine projekter
  • Historien om Norlys og deres succesfulde implementering af gevinstrealisering

En ny måde at se forandringsprojekter på

På eventet vil du blive præsenteret for en række centrale pointer fra bogen ”Adfærdsdrevet gevinstrealisering” og få indblik i, hvad der skal til for at realisere konkrete og målbare gevinster. Det er en ny tilgang til forandringsprojekter, hvor du lader gevinstrealisering definere projektet og dets retning og kobler det sammen med forandring af adfærd – den afgørende faktor for gevinstrealisering.

Gode råd fra Norlys om implementering af gevinstrealisering

Til eventet vil lederen af Norlys Enterprise PMO, Anna Engbæk, og den centrale person i implementeringen af metoden, senior business consultant Tom Møller Nielsen, fortælle om, hvordan Norlys implementerer gevinstrealisering. Du vil høre om, hvordan de er lykkedes med at realisere mere værdi, og hvad Norlys gør for at få både ledere og projektledere til at ændre deres måde at arbejde på.

Vind en bog

Til eventet vil du have mulighed for at vinde en signeret udgave af bogen ”Adfærdsdrevet gevinstrealisering”. Vi udlodder ti bøger til eventet. Bogen giver en praktisk guide til større værdiskabelse på projekt- og porteføljeniveau.

Hvor

Center For Ledelse
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København

Hvornår

19. september 2023
09:00-10:30

Morgenmad fra 08.30-09.00
Netværk og tak for i dag 10.30-11.00

Pris

Det er gratis at deltage i eventet.