Event i København

Praktisk programledelse

– En praktisk tilgang til at etablere, styre og lede succesfulde transformationer

Dato

9. november 2022

Den første danske bog om praktisk programledelse er på gaden. Derfor inviterer vi til en formiddag, hvor du får en introduktion til vores tilgang til at etablere, styre og lede transformationer.

Er du programleder, programejer eller styregruppemedlem, og oplever du, at det er svært at få greb om den transformation, du er sat i spidsen for? Eller vil du gerne have inspiration til at forbedre din praksis? Så skal du deltage i eventet om praktisk programledelse.

Til eventet får du en indføring i vores metodeguide, der kan hjælpe dig til at få greb om programledelsesopgaven og støtte dig i at komme ordentligt i gang, få skabt rammer, indhold samt engagement i modtagerorganisationerne. Metodeguiden rummer en række ledelsesmæssige værktøjer og tilgange, der mindsker kompleksiteten i en ellers meget kompleks ledelsesopgave.

Som en del af vores arbejde med bogen har vi interviewet programejere, ledere i styregrupper og programledere, som har delt eksempler og holdninger til, hvad der skal til for at lykkes med store transformationer.

På dagen vil vi med udgangspunkt i vores rammeværk for praktisk programledelse dele vores synspunkter med dig og drøfte, hvad der skal til for at sikre, at flere programmer kommer godt fra start og vellykket i mål.

Program

08:30

Ankomst, morgenmad, kaffe m.m.

09:00

Velkommen, introduktion til programmet og hinanden

09:15

Keynote: Praktisk programledelse

– introduktion til de svære problemstillinger, programledere typisk oplever, samt de ledelsesgreb, du kan anvende for at håndtere dem

10:15

Kaffe og netværk

10.30

Caférunder med fokus på vigtige elementer i praktisk programledelse:

  • Få styr på fundamentet – om vision, fremtidsmodel og gevinster
  • Bring modtagerorganisationen godt ombord
  • Den effektive programorganisering
  • Det værdiskabende programkontor
11:30

Slut på officielt program

11:30-12:00

Sandwich og netværk

Praktisk information

Hvor

Mogens Dahl Koncertsal
Snorresgade 22
2300 København S

Hvornår
9. november 2022
09:00 - 11:30
Pris

Det er gratis at deltage i eventet.