Event i København

Praktisk programledelse

Vær med til at fejre, at den første danske bog om praktisk programledelse kommer på gaden

Dato

27. september 2022

Boglancering: Reception i anledning af udgivelsen af en ny bog om praktisk programledelse

Tirsdag den 27. september er kulminationen af mere end 2 års blod, sved og tårer for Sine Højdahl, Helle Falholt og Mikkel Lau, der sideløbende med deres arbejde som konsulenter i Implement har skrevet bogen ”Praktisk programledelse”.

Det er nemlig dagen, hvor bogen udkommer frisk fra forlaget, og det fejrer vi med en uformel og hyggelig reception for familie, venner, kolleger og forretningsforbindelser i vores lokaler på Strandvejen 54.

Til receptionen vil forfatterne give en ultrakort introduktion til tankerne bag bogen, der er bygget op om de store grundlæggende problemstillinger, der går igen i mange transformationer, og som forfatterne i bogen deler deres erfaringer med at håndtere. I bogen indgår også en lang række interviews med programejere, ledere i styregrupper og programledere, som har delt eksempler og holdninger til, hvad der skal til for at lykkes med store transformationer.

Du er selvfølgelig også velkommen, selvom du ikke har en personlig relation til forfatterne. Er du leder for, eller arbejder du med transformationer i den offentlige sektor, så mød endelig op og få dig en snak om, hvordan vi håndterer de store udfordringer, der ofte går igen i store transformationer.

Praktisk information

Hvor

Implement Consulting Group
Strandvejen 54
2900 Hellerup

Hvornår
27. september 2022
15:00 - 17:00
Pris

Det er gratis at deltage i eventet. 

Til eventet byder vi på et glas og lidt godt at spise.