Event i København

Middag og public management consulting

En aften for studerende om management consulting for offentlige organisationer og virksomheder

Dato

17. marts

Brænder du for udvikling af den offentlige sektor? Så kom med d. 17. marts 2022, når Implement inviterer nysgerrige og ambitiøse studerende til en middag, hvor vi sammen udforsker og nørder de metoder og projekter, vi arbejder med for vores offentlige kunder.

D. 17. marts 2022 åbner vi dørene for dygtige studerende. Aftenen vil være dedikeret til udvikling af den offentlige sektor igennem strategi, transformation og databaserede analyser.

En aften om arbejdet med kunder i den offentlige sektor

Er du drevet af en ambition om at bidrage til en bedre offentlig sektor for os allesammen? Så tilmeld dig dette event, og bliv klogere på, hvordan vi hos Implement arbejder med offentlige kunder.

Til eventet får du mulighed for at høre mere om, hvordan vi udarbejder og designer løsninger for blandt andet ministerier, styrelser og kommuner. Derudover får du indsigt i livet som junior- og managementkonsulent hos Implement, hvordan vores rekrutteringsproces ser ud samt den værktøjskasse, vi benytter, når vi arbejder på projekter.

I løbet af aftenen dykker vi i fællesskab ned i nogle af vores tidligere projekter og inviterer dig til at tænke med på problemstillinger og løsningsdesigns. Vi slutter af med en uformel middag i hyggelige rammer på vores kontor.

Eventet er for ambitiøse samfundsinteresserede studerende, der er på sidste år af bacheloren eller på kandidaten fra alle studieretninger på danske universiteter.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Praktisk information

Hvor

Implement Consulting Group
Strandvejen 54
2900 Hellerup

Hvornår
17. marts 2022
17:00 - 19:30
Deltag i eventet

For at ansøge om at deltage i eventet skal du uploade dit CV via linket nedenfor.

Deadline for ansøgning er d. 10. marts 2022 kl. 23:59.

Ansøg