Event

Fra tale til effekt

Sådan bruges talegenkendelse til at skabe fremtidens salgs- og serviceorganisation.

Dato

15. juni

Mange af dine konkurrenter er i fuld gang med at aktivere det enorme potentiale, der ligger i optagede henvendelser til kundeservice, salgsafdeling eller servicedesk. Effekterne er mærkbare – typisk øges kundetilfredsheden med 25% på få måneder ved aktivt at bruge denne indsigt til at optimere servicen.

Dine kunder har stadigt stigende forventninger til den måde, dine medarbejdere driver salg og service på. Løbende forbedringer er nøglen til at møde disse forventninger. Ét meget effektfuldt værktøj er at arbejde målrettet med kundesamtaler.

På seminaret gennemgår vi konceptet, teknologien og metoden gennem tre kundecases, og du kan som ansvarlig for salg eller service forvente at få indsigt i konkrete erfaringer. Dermed kan du blive i stand til at planlægge, hvordan du kan bruge dine data til at skabe effekt.

Program

Den første time handler om konceptet og de tre kundecases. I den anden time bliver der mulighed for at perspektivere emnet med de øvrige deltagere. Her vil vi også fortælle, hvordan du kan komme i gang.

Meld dig til eventet

* = required field

Praktisk information

Hvor

Arrangementet afholdes hos vores kunde:

Audi Gladsaxe,
Turbinevej 1,
2860 Søborg

15.juni 2022
09:00-11:00

Vi byder på morgenmad fra kl. 8:30.

Niels Hillebrandt Westergaard
Pris

Arrangementet er gratis.

Dog er der risiko for at blive kraftigt inspireret af de vældig fine køretøjer på vej op til lokalet …