Kursus

Master classes i databeskyttelse

Sasha Maria Baron Latocha
Joachim Julius Lindholm

Implement Consulting Group og Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith udbyder nu en række master classes i databeskyttelse, hvor du får mulighed for at gå i dybden med de emner, som er særligt relevante for dig.

Siden 2016 har vi trænet flere end 650 deltagere i at håndtere databeskyttelse i praksis på vores top-evaluerede DPO-uddannelser Foundation og Practitioner. Vi afholder fortsat disse uddannelser, og du kan læse mere om dem her. Vi har samtidig et Databeskyttelsesnetværk, hvor vi løbende holder deltagerne ajour med den nyeste udvikling i reglerne og best practices.

Dyk dybere ned i relevante emner i vores master classes i databeskyttelse

Vi oplever stor efterspørgsel på mere målrettede kurser, hvor deltagerne kan gå mere i dybden med enkelte aktuelle emner. Derfor udbyder vi nu master classes, der er målrettet en række aktuelle emner om databeskyttelse. Vi tager udgangspunkt i cases og konkrete eksempler, skabeloner og værktøjer, når vi detaljeret og skridt for skridt gennemgår, hvordan du effektivt kan håndtere udfordringerne.

Vores fokus er at give dig de rette forudsætninger for, at du selv kan udføre og håndtere de forskellige databeskyttelsesaktiviteter i din organisation i praksis.

Vi udbyder følgende master classes i databeskyttelse

Målgruppe

Master classes i databeskyttelse henvender sig til dig, der arbejder med databeskyttelse eller informationssikkerhed på daglig basis hos både offentlige myndigheder og private virksomheder.

Du har måske rollen som databeskyttelsesrådgiver (DPO) eller skal arbejde i en DPO-lignende rolle eller tæt sammen med en DPO, it-sikkerhedschef (CIO), compliance officer, legal counsels, contract managers eller andre jurister, rådgivere og informationssikkerhedsfolk, der beskæftiger sig med databeskyttelse og informationssikkerhed.

Det er ikke en forudsætning, at du er jurist, eller at du har deltaget i vores DPO-uddannelse (DPO Foundation eller DPO Practitioner). Vores master classes i databeskyttelse forudsætter et forudgående kendskab til de databeskyttelsesretlige regler og begreber.

Master classes inkluderer

Vores master classes i databeskyttelse inkluderer relevant kursusmateriale, herunder skabeloner og retningslinjer, som du kan benytte i din egen organisationer, og et kursusbevis.

Praktisk information

Alle vores master classes i databeskyttelse afholdes som heldagskurser.

Pris: 5.000 kr. (ekskl. moms). Der gives 10 % på normalprisen ved samtidig tilkøb af ekstra kurser.

Køber du kurserne som arbejdsgiver, kan du købe flere kurser samtidig og opnå rabatten, men sende forskellige medarbejdere på de enkelte kurser.

Master classes i databeskyttelse afholdes virtuelt, hvor du løbende kan stille spørgsmål og interagere med underviserne og de øvrige deltagere i grupperum ved fx løsning af cases og opgaver.

Mulighed for skræddersyet kursusforløb til din organisation

Vi har stor erfaring med at lave målrettede kursusforløb, der matcher vores kunders behov. Ønsker du at få et skræddersyet kursusforløb, der er tilpasset til lige netop din virksomheds/myndigheds behov, så kontakt os.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere?

Sasha Maria Baron Latocha
Joachim Julius Lindholm