Event i København

Kernefortællingen

- få din organisation med på forandringsrejsen
Dato

27 August 2019

Har du oplevet, at der hersker vidt forskellige opfattelser af formålet med dit projekt? At nøgleinteressenter ikke har en fælles forståelse af forandringen eller et fælles sprog omkring den? Eller at den berørte del af organisationen er uengageret i en grad, der truer projektets chancer for at lykkes?

Det er desværre tilfældet i mange forandringsprojekter, der forbliver ledelsens projekt, da de ikke formår at få organisationen med. En realitet, der også afspejler sig i den nedslående kendsgerning, at kun 30%* af strategiske forandringsprojekter lykkes. Undersøgelser fra Project Management Institute viser, at det i 50% af de fejlslagne projekter er ringe kommunikation, der kan tilskrives at være den primære årsag.

Organisatoriske forandringsprojekter, hvad end de omhandler implementering af en ny strategi, et nyt it-system eller en ny måde at arbejde på, har en ting til fælles. De afhænger af mennesker. Mennesker, der engagerer sig, ændrer adfærd, indstilling eller forståelse af en forestående forandring. Dette starter med klar og tydelig kommunikation og med en gennemarbejdet kernefortælling, der tydeligt forklarer organisationen, hvorfor der sker forandringer.

En klar, tydelig og medrivende historie om et projekts formål, fordele og udfordringer er ikke blot et vigtigt kommunikationselement i sig selv. Det er også et værdifuldt udgangspunkt for øvrige kommunikationselementer, så det sikres, at der er sammenhæng i budskaberne og måden, hvorpå der tales om forandringen.

Som deltager på dette morgenmøde får du …
…. indblik i, hvilken rolle kommunikation spiller i forandringsprojekter, og hvorfor kernefortællingen er et vigtigt fundament i ethvert forandringsprojekt.
… konkrete eksempler på, hvordan vi i praksis arbejder med at udvikle en kernefortælling.
… indblik i, hvad det kræver at få en kernefortælling til at leve i organisationen.

 

* Research by John Kotter in Leading Change (1996) and a large survey of 3199 executives by McKinsey (2008) confirmed Kotter’s research

Praktisk information

Hvor

Implement Consulting Group
Strandvejen 54
2900 Hellerup

Hvornår

27. August 2019
Kl. 08.30 - 09.30

Vi serverer morgenmad fra kl. 08.00

Daniel Hein Mikkelsen
Pris

Det er gratis at deltage i arrangementet

Tilmeld dig eventet

* = required field