Community

Offentlig digitalisering

Implement Consulting Group hjælper offentlige organisationer med at identificere og realisere deres digitale potentiale. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder om at skabe vedvarende og effektfulde forandringer, hvor teknologien er et middel og ikke målet.

Tag fat i os, hvis du har spørgsmål

Community Owners

Digitalisering sikrer bedre og mere effektive løsninger til borgerne. I alt fra daginstitutioner, hospitaler og ældrepleje til nye digitale områder som AI, robotics, bygningsstyring, Smart City og automatisering af opgaver på en lang række områder opleves digitalisering, hvilket skaber behov for nye kompetencer i forhold til digitale strategier, innovation, brugerinddragelse, digital ledelse og implementering.

Vi bidrager til, at digitalisering udvikler offentlige kerneopgaver og styringen af dem. Det, der blandt andet fylder i samtalerne med vores kunder, er:

Strategi og forretningsudvikling: Får vi sat digitalisering i spil på den rigtige måde?

Innovation og brugerinddragelse: Skaber vi de rigtige løsninger, og kender vi vores brugeres behov?

Digital ledelse og kapabiliteter: Er vi klædt på til at kunne skabe værdi med digitalisering?

It-driftsopgaver og it-arkitektur: Har vi det rette fundament for at kunne yde den rette digitale service?

Implementering og forandringsledelse: Høster vores digitale projekter de gevinster, vi sætter os for?

I Implement Consulting Group arbejder vi tæt sammen med vores kunder om at sætte retning gennem strategi, forme og styre it-projekter helt i mål og styrke organisationens digitale forandringsevne og kompetenceopbygning. Vi tror på, at de bedste løsninger skabes i tæt samarbejde og med inddragelse af slutbrugerne fra start, og vi har altid fokus på, at løsningerne skal skabe målbar effekt.