Event i København

Klima­neutralitet

Et must-have, men hvordan?

Dato

5 November 2019

Tiden, hvor klimainitiativer var et appendiks i en CSR-rapport, er ovre. Hvis virksomheder skal klare sig i fremtiden, er det essentielt, at vi arbejder med at gøre klima til en central del af måden, vi driver forretning på. Kom og hør om ét af de virkemidler, du kan bruge, nemlig klimakompensering.

Klima er ikke længere en perifer problematik. Det er et kritisk punkt, som kræver handling og holdning nu – fra udviklingen af nye produkter og services til valg af eksterne leverandører. Og alt derimellem. Kort sagt, klima kommer til at gribe ind i alle dele af det at drive virksomhed.

Klimakompensering er et af de virkemidler, vi som virksomheder kan bruge. Men det er et virkemiddel, der kræver omtanke. For hvornår rydder vi op efter vores CO2-forurening, og hvornår køber vi bare aflad?

Vi skal arbejde med klimakompensering – men hvordan?

Gennem den kommende tid vil vi gerne holde en række morgenmøder om, hvordan vi som virksomheder kan håndtere klimadagsordenen. Dette event er det første i rækken.

Til mødet vil du få større indsigt i klimakompensering og de forretningsmæssige grunde til at arbejde med det. Du vil kunne opleve et eksempel på en dansk organisation, som hjælper virksomheder og private med at rydde op efter deres CO2-udledning, og få indsigt i, hvad der er fup, og hvad der er fakta, når en virksomhed vil være klimaneutral.

Desuden vil du kunne høre om de strategiske overvejelser hos en virksomhed, som vi ofte tænker på som ”klimasynder”, og vi vil diskutere, hvordan I undgår, at jeres strategi ender som ”greenwashing”, som giver jer det stik modsatte af, hvad I ønskede.

Program

08:30

Ankomst og let morgenmad

09:00

Introduktion til klimakompensering i en virksomhedsstrategisk sammenhæng

09:30

Klimaeffekt og klimakompensering

Hvorfor skal vi gøre det, og hvordan kan vi gøre det?

Professor Peter Birch Sørensen

10:00

Klimakompenserende charterrejser

Hvorfor nu det?

Anna Kiefer, Sustainability & Public Affairs Lead at TUI in the Nordics

 

10:30

Bare gør det!

Et handlingsorienteret bud på, hvordan virksomheder kan komme i gang med oprydningen.

Leder Jens Thomsen, GROW|FOR|IT

11:00

Diskussion

Skal klimakompensering være en del af vores klimastrategier?

11:30

Frokost

Praktisk information

Hvor

Implement Consulting Group
Strandvejen 54
2900 Hellerup

Hvornår

Tirsdag d. 5. november kl. 09.00-11.30.

Vi serverer morgenmad kl. 08.30 og frokost kl. 11.30.

 

Pris

Det er gratis at deltage i eventet.