Event

Forandrings­kommunikation

Det manglende bindeled, når virksomheder fusionerer

Dato

22 May 2019

Når virksomheder fusionerer, kan der ofte være forskel på det, ledelsen finder logisk og spændende, og det, medarbejderne synes giver mening. Vi ved, at dårligt styret kommunikation er skyld i, at over 56% af alle forandringsprojekter mislykkes – og fusioner er ingen undtagelse. Derfor stiller vi skarpt på, hvordan du kan bruge forandringskommunikation til at gennemføre fusioner mere effektivt.

Når vi går fra to til én

Meget står på spil, når virksomheder fusionerer og går fra to til én. Det er ikke kun en ny start for den nye samlede organisation, der skal skabe sig sin fremtid. Det er også en betydelig udfordring for de to allerede eksisterende forretninger.

Den nye organisation skal naturligvis håndtere alle aktiviteter mod markedet og kunderne effektivt og agilt. Men samtidigt skal organisationen også varetage de interne skridt med respekt for de to fusionerede virksomheders medarbejdere og de to kulturer, der på sigt skal blive til én. I processen kan ledelsen synes, at noget er logisk og spændende, imens medarbejderne kan finde det samme knap så sammenhængende og synes, at det er mest spændende, om de kan beholde deres arbejde i den nye organisation.

Kommunikation er bindeleddet

God forandringskommunikation spiller en altafgørende rolle i enhver effektiv fusion. En struktureret kommunikation fungerer som bindeled mellem medarbejderne, ledelsen og omverdenen.

Det lyder ligetil, men det er det langt fra. For hvilke faser gælder, når vi skal strukturere vores kommunikation? Hvordan ser køreplanen ud? Og hvordan får vi integreret kommunikationssporet i vores øvrige spor?

Kom med, når vi i løbet af en time sætter forandringskommunikation på agendaen. På morgenmødet får du inspiration til, hvordan du kan strukturere din kommunikation og gennemføre dine fusioner mere effektivt.

Praktisk information

Hvor

Implement Consulting Group
Strandvejen 54
2900 Hellerup

Hvornår

Onsdag den 22. maj fra kl. 08.30-09.30.

Dørene åbner klokken 08.00, hvor vi serverer morgenmad, kaffe, the og juice

Pris

Det er gratis at deltage i eventet.