Online event

Brug adfærds­design

– og realisér dine projekters fulde gevinstpotentiale

Eventet afholdes online

På grund af den fortsatte spredning af Coronavirus (COVID-19) har vi besluttet at dette event afholdes digitalt. Når du tilmelder dig, modtager du et link til det online event.

Dato

20. maj 2020

Dette event er en gentagelse af eventet af samme navn d. 23. oktober 2019 samt 24. marts og 22. april 2020.

Har du nogensinde hørt udtrykket ”gør det eller glem det”? Når vi arbejder med forandringsprojekter, gælder dette i særlig høj grad.

Hvis vi gerne vil skabe værdi med vores forandringsprojekter, er det ikke nok at designe projekterne til at skabe værdi og få produceret nogle leverancer, hvis vi samtidig kommer til at glemme, at mennesket er den vigtigste del af stort set enhver forandring. For det kræver nemlig, at du får nogle til at gøre noget anderledes, hvis forandringen skal lykkes. Og her er det helt essentielt, at du gør det så nemt som muligt for folk at gøre det rigtige – ellers ender dit projekt med ikke at realisere sit fulde gevinstpotentiale.

Derfor må det godt være svært at agere inden for rammen af et projekt, men så snart du involverer dine kolleger, kunder eller medborgere, skal det være let for dem at handle på den ønskede måde.

Et morgenmøde om adfærdsdrevet gevinstrealisering

Vi ved, at manglende adfærdsændringer er den primære årsag til, at forandringsprojekter ikke realiserer deres fulde gevinstpotentiale. For adfærd og gevinstrealisering hænger tæt sammen. Alligevel investerer vi langt fra det samme i vores analyse og gennemførelse af en forandring, som vi gør i vores leverancer – og resultatet er ofte, at vi gør det svært for vores kolleger, kunder eller medborgere at ændre adfærd. Men hvis du inkluderer adfærdsdesign i dit projekt, kan du løfte effekten af din udviklingsinvestering væsentligt.

Sidder du som leder, og vil du gerne øge effekten af din udviklingsportefølje? Eller ønsker du som projektleder at skabe mere værdi med dine projekter? Så kom med til morgenmøde d. 22. april, hvor du kan lære mere om, hvordan gevinster, forandringsindsatsen og de klassiske leverancer hænger sammen. Du får desuden konkrete værktøjer, som er målrettet til at hjælpe dig med at realisere dine projekters gevinster, bl.a. gennem brug af gevinstrealisering og adfærdsdesign.

 

Praktisk information

Hvor

Eventet afholdes online.

På grund af den fortsatte spredning af Coronavirus (COVID-19) har vi besluttet at dette event afholdes digitalt. Når du tilmelder dig, modtager du et link til det online event.

Hvornår
20. maj 2020
08:00 - 09:45
Tilmeld dig før

D. 18. maj 2020
Kl. 14:00

Pris

Det er gratis at deltage i eventet.