Event i Aarhus

Kunstig intelligens er meget mere end teknologi

Dato

5 April 2019

Kunstig intelligens er ikke kun teknologi – det er også mennesker og forretning. Hvis du vil høre mere om, hvordan andre virksomheder har grebet arbejdet an, så kom med til seminar og hør om kunstig intelligens ud fra et menneskeligt og forretningsmæssigt perspektiv.

Mange organisationer har kunstig intelligens på radaren, hvilket også fører til mange forskellige overvejelser om, hvordan den enkelte organisation bør gribe kunstig intelligens an. Det er vores erfaring, at organisationer ofte fokuserer på de teknologiske aspekter, som fx hvad der er muligt, hvilke data der findes osv. Og disse aspekter er selvfølgelig relevante.

Et seminar om de menneskelige og forretningsmæssige aspekter ved kunstig intelligens

Hos Implement mener vi dog, at de menneskelige og forretningsmæssige aspekter er mindst lige så vigtige. Derfor vil vi gerne invitere til et seminar, hvor de ikketeknologiske aspekter ved kunstig intelligens er i fokus.
Arrangementet er for dig, der gerne vil i gang med at bruge kunstig intelligens eller blive endnu bedre til at integrere kunstig intelligens i din organisation.

Som deltager får du et indblik i, hvordan andre virksomheder har grebet arbejdet med kunstig intelligens an set fra et forretningsmæssigt perspektiv. Du får input til, hvad du bør undgå, og hvad du bør fokusere på, hvis kunstig intelligens fremadrettet skal spille en rolle i den måde, din organisation arbejder – både i forhold til interne og eksterne interessenter.

Hent præsentationerne fra eventet

Implement - Snurre Jensens præsentation

Download

Kamstrup - Kasper Bundgaards præsentation

Download

Trapeze - Thomas Varans præsentation

Download

Program

08:30

Registrering og morgenmad

09:00

Implement Consulting Group

Ved Snurre Jensen, consultant

Kunstig intelligens er af mange spået en rolle som det teknologiområde, der kan få størst indflydelse på, hvordan vi indretter både vores arbejds- og privatliv. Der er dog stadig meget støj og usikkerhed om, præcis hvad kunstig intelligens er, og hvad teknologien kan og bør bruges til. Hos Implement har vi igennem et par år haft fokus på området og vil gerne dele af vores erfaringer og observationer, i forhold til hvordan man som organisation kan komme i gang, og hvordan man sikrer vedvarende effekt.

09:30

Kamstrup

Ved Kasper Bundgaard Petersen, head of processes

Kamstrup har været igennem en omstilling, hvor man er gået fra en præ-internetkultur til en kultur, hvor man er blevet mere datadrevet. Med udgangspunkt i de tiltag, der er gjort i Kamstrup, vil Kasper fokusere på de bløde værdier som fx ”hvorfor”, organisering, faldgruber samt hvad han ville have gjort anderledes i dag.

10:15

Kaffe

10:30

Trapeze

Ved Thomas Varan, business development manager and sales director

Ingen kan formentlig overskue det fulde omfang af de forandringer, persontrafikken står overfor. Både den offentlige transport og den individuelle mobilitet vil se markant anderledes ud efter indførelsen af bl.a. førerløse biler, elektrificering og håndtering af ”first and last mile”. Midt i det spændingsfelt står Trapeze med over 30 års bagage, en aldrende it-service og et kommende generationsskifte på kritiske poster. En tilsyneladende vanskelig forandring. Heldigvis har de seneste års arbejde med algoritmer kastet et nyt lys over, hvordan Trapeze skal komme videre. Hør, hvordan arbejdet med algoritmer har medvirket til at skabe den nye ruteplan for Trapeze.

11:15

Afrunding

11:30

Sandwich + netværk

Programmet slutter kl. 12:00.

Praktisk information

Hvor

Implement Consulting Group
CeresByen 75, 3. tv.

8000 Aarhus C
Denmark

Hvornår
5 April 2019
9:00 AM - 12:00 PM
Snurre Jensen
Pris

Det er gratis at deltage i eventet.