Event i København

Agile modeller i det offentlige

Dato

10. oktober 2019

Interesserer du dig for agile modeller? Hvis du sidder som leder eller arbejder i din organisations projektkontor, så kom med til workshop d. 10. oktober, hvor du sammen med andre agilt interesserede fra det offentlige får mulighed for at skabe en agil model, som er skræddersyet til netop din organisation.

Vær med til at skabe tre agile modeller

Arbejder du med projekter, når du eksekverer din strategi? Og synes du af og til, at de kendte agile koncepter rammer forbi?

Kom med til denne workshop, hvor vi sammen vil udforske, hvordan du skaber en god model, der passer til netop din situation. Tag derfor meget gerne din egen organisation med som eksempel på dagen. Sammen udvælger vi tre eksempler, som vi laver modeller til ud fra Implements model for agile tilpasninger.

Bliver dit projekt valgt, skræddersyr vi sammen en agil model, som passer lige præcis til den organisation, som modellen er designet til. Hvis dit projekt ikke bliver valgt, får du stadig indblik i, hvordan du skaber en skræddersyet agil model, og hvilke skridt du skal tage for at tilpasse den til din egen organisations særskilte udfordringer.

Vores workshop er forbeholdt offentlige kunder, som ønsker at arbejde agilt, men som synes, at de kendte koncepter rammer forbi.

Program

08:30

Morgenmad og mingling

09:00

Velkommen

09:15

Program for dagen

09:30

Samskabelse af tre modeller ud fra deltagernes medbragte eksempler

  • Find top-3 pains og grundlæggende præmisser i organisationen
  • Afdæk bruttoliste af værktøjer
  • Afklaring af påvirkede dele af organisationen
11:30

Gennemgang af, hvordan værktøjerne kan bruges, og næste skridt

12:15

Frokost og netværk

Praktisk information

Hvor

Implement Consulting Group
Strandvejen 56
2900 Hellerup

Hvornår

10. oktober 2019
Kl. 8.30-12.15

Pris

Det er gratis at deltage i eventet.