Commercial excellence

Patienten i fokus

Få inspiration til, hvordan viden og erfaringer inden for customer experience kan løfte patientoplevelsen

Implement inviterer den 27. marts udvalgte ledere i den danske sundhedssektor til en enestående mulighed for at drøfte patientfokus og patientoplevelsen med den internationale, anmelderroste customer experienceguru Joe Pine.

 • March 2017 27
 • Start time
  14:00
  End time
  17:00
 • Price
  Gratis
  Where
  Implement Consulting Group Strandvejen 54 2900 Hellerup

Patienten i fokus

Få inspiration til, hvordan viden og erfaringer inden for customer experience kan løfte patientoplevelsen

Vi ved fra vores samarbejde med sundhedssektoren i Danmark, at der lægges en stor indsats i arbejdet med at udvikle et sundhedsvæsen, der har patienten i fokus for alle dele af sit virke. Herunder arbejdes der på at udvikle et nyt styrings- og finansieringssystem samt et helt nyt paradigme for inddragelse af patienten som partner samt en ny kvalitetsudviklings- og effektiviseringstilgang, der kan understøtte og styrke, at det er patienten, der er i fokus.

Ifølge Joe Pine kan ingen virksomheder i dag overleve ved blot at levere produkter og services. Kunderne ønsker oplevelser og enestående øjeblikke, som engagerer dem på en ægte og dybfølt måde. Med workshoppen ønsker vi sammen med jer at udforske, hvordan denne viden kan bringes i spil til yderligere at binde initiativerne sammen og understøtte arbejdet med patientfokuseringen i sundhedsvæsenet.

Implement har inviteret Joe Pine til – sammen med os – at facilitere en workshop for repræsentanter i sundhedssektoren i Danmark. På workshoppen vil Joe Pine give et bud på, hvordan customer experience kan anvendes i sundhedssektoren, og hvordan customer experience kan understøtte både patientrejsen og effektiviseringsbehovet som oplæg til diskussion og inspiration. Det er ambitionen, at vi sammen kan blive endnu bedre klædt på til at sætte patienten i centrum for sundhedssektorens aktiviteter.

Workshoppen er kun åben for inviterede ledere i den danske sundhedssektor.

Tilmelding

Tilmelding skal ske direkte til Ilona Josefina Andersen (ilan@implement.dk, +45 5138 7410)

 • Praktisk information og tilmelding

  Tid
  Mandag 27. marts 2017, Kl. 14.00 – 17.00 (Efter arrangementet er der en let buffet med mulighed for at netværke)

  Sted
  Implement Consulting Group
  Strandvejen 54
  2900 Hellerup

  Pris
  Gratis

  Tilmelding og kontakt
  Hvis du ønsker at tilmelde dig, eller har spørgsmål til, arrangementet, er du velkommen til at kontakte: Ilona Josefina Andersen (ilan@implement.dk, +45 5138 7410)