Strategy and transformation

Hvordan skape vekst gjennom strategisk innovasjon?

Norske virksomheter opplever det som stadig mer utfordrende å skape stabil og lønnsom vekst.

De etablerte spillereglene blir utfordret, og dette gjør at hardt opparbeidede konkurransefortrinn blir irrelevante.

 • March 2017 21
 • Start time
  14:00
  End time
  16:00
 • Price
  Gratis
  Where
  Impact Hub Bergen, Holmedalsgården 3 ved Bryggen, 5003 Bergen

Hvordan skape vekst gjennom strategisk innovasjon?

Norske virksomheter opplever det som stadig mer utfordrende å skape stabil og lønnsom vekst.

Å håndtere denne økende turbulensen og medfølgende usikkerhet står nå høyt på mange ledergruppers agenda. Det gjør også viktigheten av å løfte innovasjonsarbeidet høyere opp på dagsorden. I en internasjonal studie blant 2000 ledere sier 84 % at innovasjon er ekstremt viktig for selskapets videre vekst. Samtidig sier 94 % at de er direkte misfornøyd med resultatet av eget selskaps innovasjonsarbeid. Det er med andre ord et stort potensial for å jobbe vesentlig bedre med å skape vekst gjennom innovasjon.

Mange etablerte selskaper fokuserer utelukkende på vekst gjennom videreutvikling av dagens kjernevirksomhet. Dette er selvsagt viktig, men ikke tilstrekkelig for å sikre konkurransekraft og inntektsvekst fremover. Forretningsutviklingen må akselereres; det må jobbes parallelt med å videreutvikle kjernevirksomheten og proaktivt søke mer radikalt etter nye vekstmuligheter.

Et av Implement sine prioriterte kompetanseområder er strategisk innovasjon som fokuserer på å sikre at innovasjon blir prioritert, tilrettelagt for og en tydelig integrert del av virksomheten. For å lykkes må det tas grep i den strategiske agendaen samt i tilnærming og kultur – hvis ikke vil minst 94 % av selskapene fortsatt være misfornøyde.

Er du opptatt av hvordan dere kan lykkes med strategisk innovasjon?

21. mars inviterer vi til StrategyLab-en ”Jakten på nye muligheter” om perspektiver på strategisk innovasjon. StrategyLab-en er for deg som er leder eller jobber med innovasjon som en sentral del av strategi- og forretningsutvikling i virksomheten. Du vil også få muligheten til å høre andre deltakere sine erfaringer rundt innovasjonsarbeid og dele dine egne tanker.

Vi håper å se deg hos Impact Hub den 21. mars!

Kontakt

Har du spørsmål til arrangementet er du velkommen til å kontakte:
Ove Kvalsvik
ok@implement.no
+47 905 94 724