Project management

Gevinstrealisering igennem strategisk brugerinvolvering

Nedbryd siloerne i de store projekter i Københavns Kommune

Fredag den 16. juni sætter Implement Consulting Group fokus på, hvordan Københavns Kommune konkret bliver bedre til at gennemføre store projekter og programmer, der går på tværs af forvaltninger og fagligheder. I løbet af morgenmødet introducerer vi Implements bud på konkrete tilgange og metoder, som I får indblik i og mulighed for at diskutere.

June 2017 16
Start time
09:00
End time
12:00
Where
Implement Consulting Group
Strandvejen 56
2900 Hellerup
Price
Gratis

Gevinstrealisering igennem strategisk brugerinvolvering

Vi åbner værktøjskassen til en fælles drøftelse af ledelsesopgaven i projekter og programmer

Arrangementet er målrettet kontorchefer, udviklingschefer og programledere i Københavns Kommune. Er du projektleder, så tag din projektejer og/eller kontorchef under armen, og tilmeld jer sammen til dette arrangement.

I løbet af de sidste par år har Implement været så privilegeret at få lov til at uddanne over 300 projektledere i Københavns Kommune og hjælpe til i en række store udviklings- og forandringsprojekter på tværs af forvaltninger. I vores samarbejde med kommunen har vi fået indsigt i en række af de udfordringer som I står med, i forhold til at gennemføre store projekter og programmer som en stor offentlig organisation. Og vi kunne rigtig godt tænke os at dele vores bud på måder at håndtere de udfordringer på set fra et chef- og projektejerperspektiv.

Morgenmødet indledes med projektchefen på Børneriget, der deler sine erfaringer med tidligt og massivt at inddrage brugerne i at definere og visualisere transformationens største udfordringer for at maksimere gevinstrealiseringen i forandringen. Derudover gennemføres en række mindre workshops, hvor vi præsenterer Implements bud på elementer i ledelsen og styringen af effektfulde transformationer.

Vi runder formiddagen af med en let frokost, hvor der bliver mulighed for at netværke med ligesindede kolleger i Københavns Kommune.

Katrine Raae Søndergaard, Implement Consulting Group
Katrine Raae Søndergaard
+45 6124 4819
 • Program

  08.30

  Let morgenmad

  09.00

  Velkommen

  Projektchef Anne-Mette Termansen fra Børneriget – Erfaringer med tidligt og massivt at inddrage brugerne.

  Miniworkshops og fælles drøftelse af ledelsen og styringen af effektfulde transformationer.

  12.00

  Let frokost og mulighed for fortsat networking

 • Praktisk information

  Tid

  Fredag den 16. juni 2017 fra kl. 09.00-12.00. Morgenmad fra kl. 08.30.

  Sted

  Implement Consulting Group, Strandvejen 56, 2900 Hellerup.

  Pris

  Arrangementet er for Københavns Kommune og er uden beregning.

  Målgruppe

  Arrangementet er for projektledere sammen med deres projektejer/kontorchef, og disse kan med fordel tilmelde sig sammen.

  Afbud

  Hvis du bliver forhindret i at deltage, bedes du skrive en e-mail til Kenneth Pedersen (kpn@implement.dk).

  Kontakt

  Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Katrine Raae Søndergaard: +45 6124 4819, kars@implement.dk.

Register for the event