Kompetent regnskabsansvarlig til ekspanderende konsulentvirksomhed

KØBENHAVN • Implement Consulting Group søger energisk og ambitiøs regnskabsansvarlig

Kompetent regnskabsansvarlig til ekspanderende konsulentvirksomhed

Får du energi af at arbejde for en virksomhed i vækst, og vil du være en del af en succeshistorie? Så læs endelig videre. I Implement Consulting Group skal vi udvide vores finansteam med en kvalitetsbevidst kollega, der skal være ansvarlig for bogholderierne i Maconomy for alle selskaberne på tværs af koncernen.

Du bliver en del af en virksomhed i rivende udvikling. Med en stødt stigende vækstkurve er vi stolte af vores position som de førende i landet på vores område. Vi er solidt til stede i Norge og Sverige, har kontorer i Finland og Schweiz, og vi har ingen planer om, at historien skal slutte her.

Ledelsesansvar i bogholderiet

Du bliver en del af et skarpt finansteam på ti kolleger på hovedkontoret i Hellerup. Derudover vil du have en tæt dialog med de lokale administrative medarbejdere i datterselskaberne. Med direkte reference til Head of Finance deles I om ledelsesansvaret, og du vil have direkte ansvar for 4-5 kolleger. Ansvarsområderne vil primært være:

  • Leder for finansmedarbejdere
  • Måneds- og årsafslutning på tværs af koncernen
  • Strømlining af processer i og omkring bogholderiet
  • Ansvar for revision af selskaberne

Herudover vil du deltage i de løbende ad hoc-opgaver, der lander i bogholderiet, samt være kraftigt involveret i oprettelse af nye selskaber mv.

Solid regnskabserfaring, stort overblik og sans for detaljer

Du har minimum 5 års erfaring fra et lignende job, hvor du har fået indgående kendskab til økonomisystemer og bogføringsrutiner. Din uddannelse kan være cand.merc.aud. eller anden relevant kandidatgrad. Du er kendt for din analytiske tilgang til dine opgaver og for at holde et meget højt niveau, når det gælder om at levere fejlfri data. Og du har bevist, at du både har sans for detaljer og det store overblik, når nødvendige beslutninger skal tages.

Ledelseserfaring er et plus, og struktur og orden er to ord, der kendetegner din tilgang til dit arbejde, hvilket gør, at du snildt kan jonglere med flere opgaver ad gangen.

Som person er du dit ansvar bevidst, og du værdsætter det gode, konstruktive samarbejde. Med din positive indstilling og sans for service er du dygtig til at få hverdagen til at glide uanset tempo eller udfordring. Du skal være fortrolig med it og Excel, og endelig skal du beherske et fornuftigt engelsk, som du er parat til at tale og skrive i erhvervsøjemed.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en dagligdag med meget højt til loftet, hvor vi udviser tillid og ikke er nærige med ansvaret. Du vil derfor hurtigt blive involveret bredt i afdelingens arbejde og have gode muligheder for at samarbejde med dine kolleger. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder blandt fagligt kompetente kolleger og relevante faglige kurser. Vi tilbyder en unik arbejdsplads og kultur, et netværk af hjælpsomme kolleger og en virksomhed, der har som sin mission at skabe forandring med effekt.

Ansøg

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst David Williams, +45 5190 2893. For information om rekrutteringsprocessen, kontakt Lise Høgholt, +45 6124 6340.

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Besøg vores karriereside eller lær mere om Implements kontor i København.

David Robert Williams
David Robert Williams
+45 5190 2893