Junior controller til ekspanderende konsulentvirksomhed

KØBENHAVN • Implement Consulting Group søger energisk og ambitiøs junior controller

Junior controller til ekspanderende konsulentvirksomhed

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere, og vil du gerne bidrage til den fortsatte vækst i et af Danmarks førende konsulenthuse? Så læs endelig videre. I Implement Consulting Group skal vi udvide vores Finance team med en ambitiøs kollega, der skal hjælpe med at sikre en høj kvalitet i vores finansielle data og rapportering for alle selskaberne i koncernen.

Du bliver en del af en virksomhed i rivende udvikling. Med en stødt stigende vækstkurve er vi stolte af vores position som de førende i landet på vores område. Vi er solidt til stede i Norge og Sverige, vi har kontorer i Finland og Schweiz, og vi har ingen planer om, at historien skal slutte her.

En serviceminded teamplayer

Du bliver en del af et stærkt Finance team på ti kolleger på hovedkontoret i Hellerup. I tæt samarbejde med vores senior controller vil du være med til at yde en høj service på tværs af forretningen, ligesom du hurtigt vil få dine egne ansvarsområder.

Ansvarsområderne vil primært være:

  • Omkostnings- og projekt controlling
  • Månedsafslutning og -rapportering
  • Udarbejdelse af projektregnskaber
  • Deltage i årsafslutningen og revisionsprocessen

Herudover vil du deltage i de løbende ad hoc-opgaver.

Analytisk sans og gode it-kundskaber

Du har ca. 3 års erfaring, gerne med baggrund fra et revisionshus, hvor du har fået indgående kendskab til regnskab og rapportering.

Din uddannelse kan være HD(R) eller anden relevant uddannelse. Du er kendt for din analytiske tilgang til dine opgaver og for at holde et meget højt niveau, når det gælder om at levere data af høj kvalitet. Du skal have lyst til at lære nyt, og du skal have en ambition om hele tiden at udvikle dig, så du kan bidrage til den fortsatte udvikling i Implements vækst.

Som person er du dit ansvar bevidst, og du værdsætter det gode, konstruktive samarbejde. Med din positive indstilling og sans for service er du dygtig til at få hverdagen til at glide uanset tempo eller udfordring. Du skal være fortrolig med it, særligt Excel, og endelig skal du kunne begå dig på engelsk, da vi har mange opgaver, der løses på tværs af landegrænser.

Du kan lide at gå på arbejde og sætter pris på en arbejdsplads med højt humør, faglige udfordringer og fleksibilitet i forhold til arbejdstider.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en dagligdag med meget højt til loftet, hvor vi udviser tillid og ikke er nærige med ansvaret. Du vil derfor hurtigt blive involveret bredt i afdelingens arbejde og have gode muligheder for at samarbejde med dine kolleger.

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder blandt fagligt kompetente kolleger og relevante faglige kurser. Vi tilbyder en unik arbejdsplads og kultur, et netværk af hjælpsomme kolleger og en virksomhed, der har som sin mission at skabe forandring med effekt.

Ansøg

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Mathias Muff, +45 6124 4815. For information om rekrutteringsprocessen, kontakt Lise Høgholt, +45 6124 6340.

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Besøg vores karriereside eller lær mere om Implements kontor i København.